Anadrol 50

Anadrol 50 (Anadrol) är den mest potenta steroiden av tablettformen hittills. Sedan dess är styrkan i åtgärden inte en av de mer kraftfulla steroiderna. Huvudelementet i anadrol 50 är oxymetholon, som uppträdde på marknaden för farmakologiska produkter år 1960. Producerad av Sintex. Drogen tillåter 14 dagar att använda för att få upp till 8 kg muskelmassa. Tänk bara, fjorton dagar. Samtidigt behåller kroppen vatten, vilket ger kroppen ett massivt utseende. Med tanke på att en stor mängd vatten ackumuleras i kroppen, skadar anadrol 50 inte lederna.
anadrol 50
Under träning, uthållighet och muskelstyrka ökar. Dela ut intryck om drogen, konstaterade många idrottare att även efter flera tunga tillvägagångssätt är krafter fortfarande tillräckligt för flera kvalitativa repetitioner.
Androl hjälper mycket under träning av idrottare för tävlingar. Det gör det möjligt att hålla muskelmassan på önskad nivå. I allmänhet är idrottare nöjda med drogen.

Hur man tar anadrol

Varje idrottsman bestämmer den dos som krävs, beroende på hans utbildningsnivå. Literate är användningen av en milligram av läkemedlet per kg vikt. Beräkna den nödvändiga dosen, i det här fallet är inte svårt. Professionella idrottare, efter den tredje veckan av upptagande får gradvis öka dosen. Men det rekommenderas inte att ta mer än 150 milligram om dagen. Tillträde 150 mg per dag bör begränsas till tre veckor. Den samma användningen av anadrol ska vara upp till åtta veckor. Under denna tid, med rationell användning, kan du få 10 kilo muskelmassa direkt.
För större effekt kombineras läkemedlet med andra steroider. Till exempel med en anabolit som sustanone eller pararbolane.

Anadrol-biverkningar

Eftersom anadrol är en mycket stark steroid är allvarliga biverkningar möjliga. Läkemedlet är mycket giftigt, vilket kan ha en negativ effekt på levern. Detta är den första steroid som kan orsaka levercancer. De första tecknen på levercancer är guling av hud, naglar och ögonbollar. I det här fallet måste du omedelbart sluta kursen och gå till doktorn.
För att inte hända detta, under kursen, är det nödvändigt att donera blod för analys.
Teoretiskt sett kan läkemedlet ens leda till döden, men detta är bara möjligt vid levercancer i sista graden.
Anadrol används också av kvinnor. Men de måste vara ännu mer uppmärksamma, eftersom kvinnokroppen är mycket svagare än hanen.
Biverkningar hos kvinnor kan vara en grov röst, ett brott mot menstruationscykeln.
Förutom alla listade biverkningar kan sådana problem som matsmältningsbesvär, sömnighet, illamående, irritabilitet, hög excitabilitet, feber också uppstå.
Köp anadrol är inte tillgängligt i alla nätbutiker, på grund av att det är en mycket stark steroid. Det är därför många vill helt enkelt inte kommunicera med anadrol. Och priset för det är ganska högt, på grund av den starka anabola effekten och sammansättningen av läkemedlet.
På marknaden för sportfarmakologi finns ett stort antal förfalskade droger. Deras pris minskar betydligt, men deras användning kan orsaka allvarliga konsekvenser när det gäller försämrad hälsa. Det är bäst att köpa varor på den plats där du kommer att vara säker på kvaliteten. Om det finns en möjlighet, ta reda på recensioner om butiken från de som redan köpt varor där. Var vaksam och följ alla rekommendationer, i vilket fall du kommer att lyckas, utan att skada din hälsa.

meal plan to lose weight bodybuilding bodybuilder recipe book bodybuilding vegan meal plan

admin Författare