Anadrol för en uppsättning av muskelmassa

Lång tid Anadrol användare kan alltid nöja sig med en 50 mg per dag dos, vilket resulterar i perfekt kroppsmassa och ökad styrka på så kort tid som tre till fyra veckor. Det är också ett enkelt dos eftersom de flesta anadrol för försäljning i 50mg paket. Dosen kan också användas av nybörjare som vill uppnå snabba resultat.

 • Större doser av anadrol kan fortfarande användas för att uppnå ännu bättre resultat.
 • Däremot kan doser mellan 75 mg och 100 mg endast användas av ett fåtal utvalda.
 • Dessa är de vars kroppar har tolererat 25-50mg dos med lätthet.
 • Kom ihåg att ju större dos du tar, desto högre risker köra.
 • Ta doser över 100 mg inte vettigt.
 • Även om biverkningar kommer att öka enormt, kanske du inte får önskat resultat.
 • Mängden anadrol du tar kanske inte alltid överensstämmer med de förväntade resultaten.
 • Dessutom, såsom nämnts ovan, är sannolikt att få ner din aptit för mycket intag.

Användningen av Anadrol steroider är ett bra sätt att hålla sig i form och förbättra ditt utseende och din styrka och vitalitet. Även om det finns ett antal biverkningar som förknippas med Anadrol, är den goda nyheten att de kan kontrolleras. Du kan alltid hitta Anadrol till salu på nätet. Det är också tillgängliga under namnet adrol i form av adrol piller.

Kära vän och kollega idrottsman,

 

Vad är Anadrol?

Anadrol If du letar efter allvarlig storlek och bulk på kort tid, kan du inte göra mycket bättre än Anadrol, den gemensamma handelsnamn för den anabola steroiden oxymetholone.

Först marknadsförs av Syntex som ”Anadrol 50,” detta läkemedel har funnits sedan 1960-talet som en förening med förmåga att behandla anemi, osteoporos, och muskelförtvining.

Oxymetolon används fortfarande i det medicinska samfundet i dag, men det är ännu mer populär som en bodybuilding läkemedel som kan ge dig en otrolig muskel explosion.

Dock är Anadrol (alias ”Drol”) också ett av de mest giftiga steroider som du hittar. Detta sagt, låt oss diskutera de goda och de dåliga av Drol genom följande 33 punkter.

 

Du kan förvänta Crazy massa vinster från en Anadrol cykel

Jag var inte skämt när betona hur mycket massa som du kan sätta på med Anadrol 50. Vissa bodybuilders uppleva viktökningar på 20-30 pounds på en cykel bara varar mellan 4 och 6 veckor. Det medicinska samfundet inser mass-vinner effekterna av detta läkemedel, vilket är anledningen till oxymetolon har använts för att behandla muskelatrofi (1). Och forskning från 2010 visade att kontinuerlig ambulatorisk peritonealdialys (CAPD) patienter fick stora mängder av muskelmassa på detta läkemedel (2).

 

Du kommer att uppleva en snabb styrka Ökning

Anadrol orsakar en vansinnigt snabb ökning i styrka, med vissa Anadrol omdömen rapportering upp till 40 pund ökar i sammansatta hissar på bara 30 dagar. Forskning backar upp dessa anekdotiska konton genom att visa Drol effekt på styrka (3) (4). Styrka vinster är en stor anledning Anadrol piller (alias ”A-bomber”) är så populär bland styrkelyftare som de nära tävlingar. Dock vara medveten om att de flesta av dessa styrka vinster kan försvinna lika snabbt som de kommer.

 

Anadrol kommer att sänka din SHBG Nivå

 

Testosteron är byggstenen för många bodybuilding mål, inklusive muskelmassa och fett förlust. Men sex hormone binding globulin (SHBG) gillar att binda till fritt testosteron och förhindra denna ytterst viktiga manligt könshormon steroider online från att göra sitt jobb. Det är därför du ska vara glad att veta att Anadrol kan sänka din SHBG aktivitet (5), så att din testosteron för att bygga mer muskler och öka din sexlust.

 

Oxymetholone har en hög anabola till androgena ratio

 

Anadrol har mycket hög anabol aktivitet i kombination med låg androgen aktivitet.

 1. Det exakta förhållandet är 320: 45, som, i jämförelse med testosteron s 100: 100-förhållande, är ganska förvånande.
 2. En stor anledning till varför oxymetolon är så anabola beror på att en 2-hydroximetylengrupp har lagts.
 3. Till sin struktur, vilket gör att Anadrol att förbli aktiv i muskelvävnad längre än många andra steroider.

Samtidigt innebär detta läkemedel inte binder mycket väl till androgenreceptorer, vilket förklarar dess låga androgen aktivitet.

 

Anadrol fortfarande används för att behandla anemi

Oxymetolon är ett läkemedel som vissa läkare fortfarande ordinera att behandla anemi, med tanke på dess förmåga att kraftigt öka din röda blodkroppar (6). Forskning har visat att Anadrol 50 kan behandla ett tillstånd som kallas Fanconis anemi (7); det är också framgångsrik i att behandla andra typer av anemi alltför (8). Med tanke på Drol effekt på RBC räkna kan du förvänta större muskulär uthållighet och mer-intensiva tyngdlyftning träning. Du bör dock vara medveten om att detta enormt lyft i blodvolym kan orsaka smärtsamma ”pumpar” under träning som särskilt påverkar nedre delen av ryggen och smalbenen.

 

Anadrol resultat ingår Lugnande lederna

 

Oxymetolon kanske inte så känd för gemensam lättnad som nandrolon. Men studier har visat att den kan hjälpa till vid syntes av antiinflammatoriska metaboliter (9). Av denna anledning kan kroppsbyggare som har ledbesvär stack Anadrol i sin cykel eftersom det bidrar till att ge dina leder en smord känsla, tillsammans med alla mass och styrka fördelar som vi redan har diskuterat.

 

Oxymetholone kan behandla osteoporos

Anadrol är inte den mest-populärt alternativ för osteoporos, nämligen därför att det finns droger som epoetin alfa som även kan behandla problemet med färre biverkningar. Däremot Drol ha en positiv effekt på benmärgen och täthet. Detta kanske inte är den sexigaste nytta för kroppsbyggare, men det är bra för din hälsa.

 

Anadrol kommer att öka din aptit

Jag kan inte nog betona hur mycket massa som du kan sätta på med oxymetholone i en kort tid. Så det är lite förvånande att detta läkemedel används för att öka aptiten och vikt i muskel slöseri patienter. En klinisk prövning 2003 såg HIV-patienter som fick Anadrol uppleva en mycket stor ökning av aptit och vikt (10). Så om du är i en bulkfasen, ser du massiv tillväxt genom att kombinera Drol med ökade kalorier.

admin Författare