Anadrol (Anapolon) i kroppsbyggnad

Anadrol (Oxymetholon)oral steroid som är ett derivat dihydrotestosteron (DHT). Av de kända är han den mest kraftfulla orala steroiden. De androgena egenskaperna hos detta läkemedel är bara något lägre än testosteron och åtföljs av mycket höga anabola egenskaper. Anadrol främjar en kraftig ökning av muskulaturen. Trots detta utgör anadrol ett mycket högt hot som en källa till negativa biverkningar.

Biverkningar

Anadrol är mycket giftigt för levern, vilket orsakar överdriven vätskeretention, vilket leder till ökat blodtryck. Dessutom leder användningen till utseendet på akne och håravfall. Med långvarig användning föreligger risk för utveckling av levercancer. Många idrottare rapporterade gynekomastiens utseende under användning av anadrol, oavsiktlig hälsa, huvudvärk, magbesvär. För de flesta var detta läkemedel för skadligt. Efter slutet av cykeln noterade många en kraftig minskning av vikt och styrka. Andra rapporterade positiva resultat och den optimala dosen var 1-2 tabletter per dag. Cyklerna i detta giftiga läkemedel bör vara ganska korta – 4-5 veckor.

Köp Anadrol”Anadrol är den mest effektiva oral steroid som finns tillgänglig på marknaden,” Dan Duchaine, ”En guide till steroider.” ”Ett helvete av ett kraftfullt verktyg, tror jag Anadrol är för kraftfullt. Naturligtvis någon som väger mer än 1,5 deciton, var fortfarande kunna klara det, men jag skulle inte rekommendera det till någon med mindre vikt ”- den ursprungliga texten i«Muscle & Fitness»februari 1984.” Anadrol var 1990, den mest använda bland amerikanska idrottare ”- U. N. Filips” Handbook of Anabolic ”, 6: e upplagan. ”Först använder du Anadrol, du bygger 40 pund (20 kg) i 8 veckor, sedan släpp död” -Cambridge ”, steroidanvändningsbidrag.”

Anapolon 50 är den starkaste och samtidigt effektivaste oral steroid. Läkemedlet har en exceptionellt stark androgen effekt, som kombinerar den med en mycket intens anabole komponent. Av denna anledning uppnås mycket stora styrkor och muskelmassa på mycket kort tid. Det är inte ovanligt att få vikt i 5-7 kg och mer i endast 14 dagar. I detta fall finns det en ökad vätskeretention i kroppen, vilket snabbt ökar muskelvolymen och i en rekordtid ger de som använder detta läkemedel ett massivt utseende. eftersom muskelcellen lockar mycket vatten till sig själv Anapolon , för majoriteten av användarna får muskulaturen ett jämnt, delvis jämnt puffigt utseende. Anapolon ger inte en kvalitativ muskelväxt, bara kvantitativ, vilket är önskvärt under lågsäsong. Anapolon ”smörjer” lederna, för och där ackumuleras vatten, vilket är en viktig faktor för en enorm ökning av styrkan och underlättar träning för idrottare med gemensamma sjukdomar. På grund av en stel diet och samtidig intag av Nolvadex och Proviron kan vattentäthet minimeras med en stor ökning av fast muskulatur.

Med hjälp av Anapolon lär idrottaren under träningen en aldrig tidigare skådad ”pumpande effekt” i den inblandade muskelgruppen. I kroppen finns en betydande ökning av blodvolymen, vilket leder under träning till ett ökat blodflöde till musklerna. Anapolon ökar antalet röda blodkroppar i blodet, så att musklerna bättre levereras med syre. Ökad uthållighet och muskelprestanda. Även efter att ha gjort flera tillvägagångssätt har idrottaren en initial styrka. Vissa kroppsbyggare pratar om en överdriven och till och med smärtsam ”pumpande effekt”, på grund av vilken de under träning, efter ett litet antal tillvägagångssätt, slutar träna en grupp muskler och gå vidare till den andra. Den nämnda effekten ger idrottare under träning en fantastisk känsla av tillfredsställelse.

Den starka androgena effekten av Anapolon bidrar till snabb återhämtning, så det finns ingen anledning att oroa sig för överträning när man tar den. Ofta efter en ansträngande träning känner vad är peptider idrottaren att han fortfarande kan träna i flera timmar Anapolon. Även med en 6-timmars träning en vecka ser utövaren tydligt sin framsteg.
Även om Anapolon inte är en steroid för förberedelserna för tävlingar, verkar det som om inget annat läkemedel hjälper till att behålla muskelmassan under kost och ge intensiv träning Anapolon . Många idrottsmän använder det fram till sista veckan innan tävlingen, och problemet med vätskeansamling i kroppen löses med antiöstrogener och diuretika så som visas på scenen och en massiv yngel.

Bodybuilder Rich Piana Dies After Medical Emergency iranian hulk height and weight Vegan Bodybuilders Win 32 Medals at 2017 Fit Games

admin Författare