Anadrol jämfört med andra steroider

Anadrol vs. Superdrol

En annan jämförelse kan nämnas i detta avsnitt är mellan oxymetholone och Superdrol. När marknadsförs som ett prohormon i mitten av 2000-talet, är Superdrol annan kraftfull bulk steroid som snabbt kan lägga till massa och styrka, vilket gör det mycket nära Anadrol i form av prestanda.

Resultaten varierar från individ, men Superdrol leder vanligtvis till mer-keepable muskler och styrka vinster med mindre vätskeansamling. Men tro det eller ej, är Superdrol mer levertoxiskt än ens anadrol och kan orsaka hårdare totala biverkningar. Läs mer om Superdrol här.

Anadrol 50 How att ta anadrol

En bra utgångspunkt Anadrol Doseringen är 25 mg

Med tanke på att Anadrol biverkningar kan vara ganska hårda, bör du definitivt börja på den nedre änden med din dos.

25mg per dag är bra för dina första två veckorna för att använda Drol; härifrån kan du gå vidare till 40-50mg en dag om du hantera biverkningar väl. Den övre gränsen för Anadrol användning är 100 mg dagligen, men bara ha i åtanke att endast en liten mängd av erfarna AAS-användare bör prova detta på grund av de potentiella biverkningar. Läs mer om Anadrol 50mg dosering här.

 

På grund av Anadrol s kort halveringstid, bör du ta det två gånger dagligen

Den Anadrol halveringstiden är bara åtta timmar, vilket innebär att du bör ta det två gånger om dagen för att hålla Drol på konsekventa nivåer. Så om du har Anadrol 50mg, till exempel, och ville springa 50mg per dag, skulle du bara dela tabletten i mitten och ta en halv på morgonen och den andra hälften på natten.

Tack vare den korta halveringstiden för oxymetolon, kan du räkna med riktigt snabba Anadrol resultat som sparkar in inom 3-5 dagar.

Anadrol är normalt staplas med lång Ester Injicerbara

Många bodybuilders, särskilt de som inte gillar injektioner, har kört Anadrol av sig själv eftersom det är kraftfullt och bekvämt. Men som ni kan se i denna diskussion om Anadrol endast cykler, många kroppsbyggare föredrar att stapla Drol med en lång ester injicerbara som testosteron enanthate.

Specifikt oxymetholone används för att få igång cykler så att du får snabba vinster i väntan på lång ester läkemedel för att verkligen träda i kraft. När lång ester injicerbara steroid inte sparka in, kommer det att hjälpa dig att få mer-keepable muskler och styrka än om du bara hade Drol ensam.

Oxymetolon rekommenderas inte för AAS nybörjare

Mer än några steroid nybörjare har föreslagit att Anadrol till sin allra första cykel. Och gemensamt svar är vanligtvis att vänta tills du är mer erfaren med AAS innan vi går vidare till potentiellt hårdare föreningar som oxymetholone.

Så om du letar efter en bra kick-starter för första cykel är Dianabol en något mer mild val. Eller så kan du också gå med en populär cykel ”behandlare” som Anavar under de senaste sex veckorna av en testosteron cykel.

Här är en exempel Anadrol cykel

Med tanke på att oxymetolon gör en sådan bra kickstarter, kan den användas med en rad olika droger.

Nedan kan du se en cykel exempel från EliteFitness, där användaren planerar att stapla testosteron enanthate, Deca Durabolin och Anadrol 50mg.

Tänk på att detta inte är en bra början cykel, och killen gör det på testosteron substitutionsterapi (TRT); så han kommer inte att göra någon post-cykel behandling. Men denna cykel bör ge dig en god uppfattning om hur oxymetolon används tillsammans med andra läkemedel:

Anadrol är en anabol steroid som också går under namnet A50 eller A-bomber. Även om det ursprungligen utvecklats för medicinska ändamål, är det nu en av de mest populära orala steroider på marknaden.

Vad är Anadrol?

Anadrol, vilket är varumärket för oxymetholone, är en av de mest kraftfulla anabola steroider som finns idag.

Känd för sin höga levertoxicitet, har Anadrol utvecklades ursprungligen som en förening för att hjälpa människor med anemi. Under årens lopp har det i första hand använts för att hjälpa människor att lindra symtomen av tillstånd där viktminskning är ett bekymmer. Det beror på att Anadrol är en effektiv viktökning agent.

Anadrol verkar genom att öka aptiten och höja din röda blodkroppar

Steroiden går också av namn som A50, Anadrol 50mg, eller A-bomber. Det är en oral steroid (du ta det genom munnen). Det är också ett av de enklaste steroider att köpa på den svarta marknaden.

Låt oss ta en närmare titt på allt du behöver veta om anadrol och hur det fungerar.

Hur fungerar Anadrol fungerar?

Anadrol 50mgkommer från DHT. Det är en 17-alfa-alkylerade steroid (17aa), vilket innebär att det har ändrats vid den 17: e kolet möjlighet att överleva oralt intag. De flesta andra orala steroider är också 17aa, eftersom det hjälper dem att överleva kroppens naturliga rötningsprocessen för att uppnå sina önskade effekter i hela kroppen.

Det faktum att Anadrol är ”17aa” innebär att det överlever ett ”första pass” genom levern.

Det kanske låter som en bra sak – men det är faktiskt den främsta anledningen till Anadrol är så giftigt för levern.

Slutligen, liksom många andra anabola steroider, kan Anadrol leda till betydande vinster muskel. De flesta användare rapporterar att vinsterna från Anadrol är ganska dramatisk under de första 3 veckorna av användning innan de planar ut, vilket är anledningen till att många människor gör en tre veckors cykel.

Anadrol 50 kommer från DHT. Det kan dock inte faktiskt konvertera till östrogen (via enzymet aromatas). Det är inte heller en progestin eller en förening med progenestic aktivitet – vilket innebär att de östrogena biverkningar kopplade till anadrol är mystiskt i naturen. Det har varit tänkt biverkningar anabola steroider före efter orsakas av det faktum att anadrol 50 mg kan stimulera östrogenreceptorn utan att omvandlas till östrogen. Men liksom de flesta steroider, är utbredd medicinsk forskning på sina aktionsmetoder saknas.

Anadrol biverkningar

Anadrol har väldokumenterade biverkningar. Som nämnts ovan, är det en av de värsta orala steroider för levern.

Den levereras med hög giftighet och kraftigt sänker kroppens naturliga produktion av testosteron – så att du kommer att vilja genomföra en noggrann PCT regim efter din cykel.

I en 30-veckorsstudie på Anadrol 50mg, forskare märkte ett stort antal biverkningar. Denna studie berättar oss också mer om de gynnsamma effekterna av Anadrol, så vi pratar om resultaten av studien nedan.

  • -Den Studie utfördes på människor som lider av AIDS-relaterat muskelförtvining
  • -Dessa Människor faktiskt gått upp i vikt när de tar Anadrol 50mg, medan en kontrollgrupp bantade
  • -Den Kontrollgruppen som inte tar Anadrol hade ökat dödlighet

-Weight Vinna i denna studie (bland Anadrol gruppen) nådde en topp på 19 till 20 veckor, med de återstående 10 veckor (det var en 30-veckorsstudie) som inte leder till en betydande mängd av viktökning

Sammantaget de biverkningar som du bör förvänta sig från Anadrol 50 mg inkludera alla följande: gynekomasti, vätskeretention, akne och accelererad håravfall, testosteronsuppression, och levertoxicitet.

Vissa användare rapporterar också huvudvärk, uppblåsthet, förhöjt blodtryck, och en allmän känsla av ”sjuk”

Ytterst människor referera till denna studie som bevis på att de biverkningar av Anadrol kan hållas under kontroll och att läkemedlet kan användas säkert. Vanligtvis har människor cykel på Anadrol för mindre än 4 veckor, men vissa människor varit kända för att använda den för 6 veckor i taget – och de citerar Detta underlättar studie som bevis.

admin Författare