Anadrol kontra Dianabol: Vilka Oral ska du ta?

När det gäller orala steroider för bulk, två namn kommer att tänka: Anadrol och Dianabol. Förstå skillnaderna mellan de två kan hjälpa dig att fatta rätt beslut för första gången och njuta av enorma vinster med relativt få biverkningar.

Den Anadrol vs Dianabol Diskussion

Anadrol och Dianabol är både muntliga anabola steroider som kan ge stora vinster i relativt kort tid. I båda fallen kan kroppsbyggare och idrottare vinna mellan 20 och 30 pounds i så lite som sex till åtta veckor med antingen förening och rätt kost och träningsprogram.

 • Den verkliga debatten mellan de två kommer ner att upprätthålla vinster i slutet av en cykel.
 • Eftersom båda dessa steroider är mycket androgen, både steroider orsakar också vätskeretention.
 • Många användare hävdar att Anadrol är mer sannolikt att orsaka uppblåsthet, huvudvärk och aptitlöshet än Dianabol är, men det är diskutabelt.

Massor av andra användare hävdar motsatsen; Dianabol orsakar några biverkningar men ger stora vinster.

 

Anadrol: Fördelar och nackdelar

Anadrol kan ge några ganska häpnadsväckande resultat vid högre doser, och vissa användare rapporterar att få upp till 25 pounds i så lite som åtta veckor. Anadrol inte aromatize, vilket innebär att det inte finns något överflöd av östrogen för att brottas med under en cykel. Men de såg också att dessa vinster kom med några betydande biverkningar, inklusive men inte begränsat till försvagande huvudvärk, massiv uppblåsthet, allmän sjukdomskänsla, och farligt högt blodtryck.

 

Dbol för SaleDianabol: Fördelar och nackdelar

Å anra sidan, användare säger att Dianabol erbjuder samma vinster, men inte av samma kvalitet, under samma tidsperiod. De flesta människor tål Dianabol bättre än Anadrol och rapportera en känsla av total välbefinnande istället för utmattning och depression. Slutligen, medan Dianabol orsakar en viss vätskeretention, är det mindre än den för Anadrol. Dock är det vanligaste klagomålet med Dianabol att vinsterna helt enkelt inte håller. När användarna lossna från sina cykler och vatten vikt börjar försvinna, vinsterna går ut genom dörren.

 

Lösningen

Även om debatten rasar på (och förmodligen alltid kommer) finns det en lösning för att få det bästa av två världar, och det innebär att man använder båda föreningarna tillsammans i en cykel.

Även om båda dessa muntliga föreningar är levertoxiska, kan du använda dem på ett säkert sätt vid måttliga doser under korta cykler och tillsammans med en leverskyddande tillägg.

När du vill utestående vinster utan en ton av hårda biverkningar, överväga möjligheten att skapa en Adrol och Dbol cykel. Eftersom båda kommer i tablettform, kan du ta en enda dos per dag och undvika injektioner. Vad mer kan du fortfarande njuta av vinster på upp till 25 pounds i en kort tidsram utan uppkördhet, oförmögen att äta, eller deppig.

 

 1. Du kanske undrar hur man använder Anadrol säkert men ändå få bästa möjliga resultat.
 2. Helt enkelt ta någon typ av anabola steroider är inte tillräckligt för att få betydande resultat.
 3. Om du övervägt en anabol steroid, har du förmodligen anses Anadrol 50 mg (även känd som Oxymetholone eller Anapolon).
 4. Förståelse hur mycket du behöver ta kommer inte bara att skydda dig från oönskade bieffekter, men kommer också att få de resultat du önskar.

Du kommer att få olika synvinklar från gym publiken och online artiklar, men det är viktigt att du är medveten om vad doser faktiskt rekommenderas. Köp Anadrol nätet här.

Anadrol är en av de mest kraftfulla anabola steroider i existens. Anadrol ökar röda blodkroppar, som transporterar mer syre till musklerna. Trötthet är försenad, återhämtningstiden förbättras och muskeltillväxt är enorma. Anadrole är ett lagligt alternativ som inte kräver ett recept … LÄS MER

Hur man använder anadrol

De som har tagit steroider har hittat instruktioner om hur man använder anadrol enkelt och effektivt. Anadrol är alltid finns i 50 mg tabletter, som är varför vissa människor tar 50mg per dag, anadrol and dianabol. Men det är inte den mest säkra och effektiva dos för att ta. I de flesta fall är det bättre att ta mindre än 50 mg.

 

Alla är olika, så en del kan behöva mer än andra

Anadrol är idag en av de mest populära och effektiva anabola orala steroider på marknaden.

Det kan lätt köpas online och börjar arbeta direkt. Här är några av fördelarna med att använda Anadrol:

 • Du börjar märka resultat inom den första veckan.
 • Det är ett bra sätt att börja din fyllnadsmedel cykel.
 • Det har visat sig vara mycket effektiv när rätt dos intas.
 • Det kan hjälpa dig att få mellan 20 till £ 30 i din första cykel.
 • Det är fördelaktigt att ta staplas med ytterligare steroider, såsom test, Deca och Tren.
 • Är mycket effektiv i att skära steroid när staplas med Anavar.
 • Det hjälper din kropp öka produktionen av röda blodkroppar.
 • Det bidrar till att öka aptiten.
 • Det har visat sig förbättra proteinsyntes under bibehållande av kväve.
 • Kan hjälpa dig att få allvarliga vikt och massa när den används som en del av en stapel med en bra PCT.

Hjälper att bli av med ledvärk, under träningen.

Det är viktigt att veta hur man använder anadrol ansvarsfullt som det är en syntetisk steroid. Om du ska ta det se till att hitta en bra PCT samt och ta en lever skydd innan du startar din cykel.

 

Hur man tar anadrol?

De flesta individer som tar Anadrol använda 50 mg per dag, vilket är standarden. Det är en dos som används både för dem som just börjar med steroiden och även för dem som är lång tid användare.

Denna dos är tillräckligt för att generera massa och hjälpa dig att få vikt snabbt. Genom att använda denna dos kan du öka din vikt med £ 20 i cirka fyra veckor.

Medan den vanligaste dosen är 50 mg, är mer än tillräckligt för de flesta användare 25mg.

Anadrol Dosering Cycle

En 50 mg / varje dag

 • 2 50 mg / varje dag
 • 3 50 mg / varje dag
 • 4 50 mg / varje dag
 • 5 50mg / varje dag
 • 6 50 mg / varje dag

Den vanligaste dosen innebär en 10-veckors cykel under vilken man tar 50 mg Dianabol och 100 mg Anadrol per dag. De synergistiska effekter är ganska märkbar på dessa doser. Kort sagt, med hjälp av de två tillsammans motverkar många av de biverkningar, inklusive aptitlöshet, värk och smärta, och även trötthet.

admin Författare