ANAPOLON 50

Vad är anapolon

(Anapolon) är en oral anabolisk viagra. Sammansättningen, som är Oxymetholone, är den mest effektiva just nu och som är tillgänglig för försäljning. Anapolon 50 har höga anaboliska och androgena egenskaper.

I motsats till ackumulering av vatten i kroppen är den idealisk för de idrottare som har problemfogar, på grund av den stora mängden vätska i sina leder bildas ett smörjmedel. Om det är sant att träna och använda Anapolon 50, är ​​det verkligen möjligt att samla upp till 8 kg massa om bara några veckor. Före prestationerna på podiet är det bättre att inte använda det på grund av dess effekt av att ackumulera vatten, om det används i kombination med andra steroider, kan du minska ansamling av vätska i kroppen.

Vad man ska kombinera Anapolon

Anapolon 50Om du kombinerar det med Nolvadex och Priviron, kommer ackumuleringen av vätska att vara minimal, precis som om du följer en diet kan du pumpa upp en vacker figur och få en förstärkning i styrka. Denna steroid ger idrottaren en mycket bra uthållighet, gör i gymmet, du känner dig inte trött och är i höjd. Rekommendera inte att överskrida dosen på 150 milligram per dag, ungefär är beräkningen av 1 milligram per 1 kg av idrottarens vikt.

Anapolon 50 kan också användas i kombination med ganska bra alla välkända steroider Sustanon och Parabolan, varefter konsekvenserna är fantastiska.

Ansökan

Denna steroid rekommenderas inte för nybörjare, eftersom det medför många biverkningar, och deras kropp har ännu inte anpassats till sådana belastningar, de bör börja med enkla (lätt för kroppen) steroider.

Nackdelar med Anapolon

Vid slutet av läkemedlet finns en minskning av muskelmassan, för att stärka den behöver du använda andra steroider. Med detta kommer du inte att göra någonting, för att denna steroid (Anapolon 50) har en sådan egenskap, hur man vänder muscle gurus sig efteråt till östrogener, för att undvika denna bieffekt bör du ta Nolvadex och Proviron.

Pros av Anapolon

På grund av vätskeretention, lindrar Anapolon 50 smärta i lederna och ökar styrkan. Detta läkemedel har en enorm androgen och anabole effekt, snabb regenerering av muskelvävnad. I kort tid får du en anständig vikt och vinst.

Biverkningar

Detta läkemedel: vid stora doser förvärras leverfunktionen och om det tas oupphörligt kommer det att bli irreversibla negativa konsekvenser av levern.

Symtom på leverdysfunktion

Gula naglarna, ekorrehudet framför ögonen. På grund av ackumulering av en stor mängd vätska kan det höjda blodtrycket uppstå. Bland skallighet kan bero på det faktum att innehållet i läkemedlet kan mutera till dihydrotestosteron, kan orsaka illamående, kräkningar, akne, huvudvärk. Först märkte mottagningen av steroid ökad libido, och i slutet av mottagandet, det är på minskningen.

Rekommenderar inte att använda Anadrol 50 personer som är äldre än 50 år, eftersom det påverkar broms kroppens produktion av personliga testosteron, kvinnor också förbjudet dess användning eftersom det har en hög androgen förmåga fann då aggressivitet, förlust av hår på huvudet och tillväxten av sin kropp och händer, rösten blir grov, klitorishypertrofi. Denna anabola steroid minskar också blodkoaguleringen.

Anapolonkurser

Kursnummer 1

Denna kurs är lämplig för dem som inte är bekanta med drogen Anadrolon.

Varaktighet: 12 veckor.

doseringar:

  • 1-4 veckor: 25 mg anapolon daglig, 500 mg testosteron enantat per vecka.
  • 5-6 veckor: 50 mg anapolon daglig, 500 mg testosteronendantat per vecka.
  • 6-12 veckor: 500 mg testosteron enantat per vecka.
  • 14-16 veckor PKT: 20-40 mg Nolvadex 2 gånger om dagen (21 dagar).

Kursnummer 2

En kurs för nybörjare, som endast omfattar orala mediciner. Inga injektioner.

Varaktighet: 6 veckor.

doseringar:

  • 1-6 veckor: 50 mg anapolon dagligen.
  • 7-8 veckor PKT: 20-40 mg Nolvadex 2 gånger per dag (14 dagar).

admin Författare