Dianabol biverkningar är lättare att kontrollera

Detta läkemedel är östrogena biverkningar är en gåta

Liksom flera andra framstående orala anabola steroider, inte oxymetholone inte aromatize (konvertera till östrogen). Detta sagt, man skulle kropp-halsa.com kunna tro att du skulle vara säker från östrogena biverkningar såsom gynekomasti och vätskeansamlingar samtidigt på detta läkemedel.

  • Men sanningen är att du inte – och ingen egentligen verkar veta varför.
  • En teori som har varit flöt är att anadrol kan ha progestogen aktivitet, men forskning visar detta kan inte vara fallet (11).
  • Andra teorier inkluderar att denna kraftfulla läkemedel kan aktivera östrogenreceptorer, och / eller härma hur östrogen handlingar.
  • Om någon av dessa idéer är sant, då en aromatashämmare (AI) inte kommer att göra något för att bekämpa Anadrol s östrogena biverkningar.

Du skulle i stället behöva en selektiv östrogenreceptor modulator (SERM) som Nolvadex på en cykel; men återigen, ingen fullt medveten om vad som händer här.

Anadrol (winstrol kur) har modifierats för att passera genom levern

Liksom andra orala anabola steroider, är oxymetholone metyleras så att det kan passera genom levern. Specifikt har det ändrats vid den 17: e kolet ställning, vilket gör det en C17-alfa-alkylerade steroid. Att kunna ta Anadrol oralt är naturligtvis mycket bekvämt i jämförelse med injicerbara bodybuilding droger. Men som vi ska diskutera bygga-muskler-snabbt.com nästa, det är också mycket giftigt för levern när den passerar igenom.

Anadrol är en av de värsta Steroider för din lever

Det finns ingen större nackdel med Drol än vad den kan göra för din lever.

  • Oxymetolon är en av de mest hepatotoxiska steroider i tillvaron, vilket avsevärt minskar den tid du kan cykla detta läkemedel.
  • Nybörjare bör inte köra en Anadrol cykel längre än fyra veckor, mer erfarna användare kan gå 5-6 veckor.
  • I vilket fall som helst, bara vara medvetna om förödelse som Drol kan utlösa på din lever, går så långt som tumörer (12) eller brister (13).

Lyckligtvis behöver du inte oroa dig för dessa allvarliga problem så länge du håller dina cykler rimlig och komplettera med mjölk tistel och / eller Liv52 (14).

Acne och håravfall är definitiva möjligheter på Anadrol

Såsom diskuterats tidigare, har Oxymetolon en mycket hög anabola-till-androgena ratio. Tyvärr, som med många orala anabola steroider vacker-kropp.com, måste du ändå natsladden.com vara orolig androgena biverkningar på detta läkemedel. Anadrol är en dihydrotestosteron (DHT) härrör steroid, som är kända för att orsaka acne och håravfall. Så om du genetiskt predisponerade för någon av dessa problem, men du vill att noga övervaka situationen på oxymetholone. Dessutom har en bra anti-akne bodyscrub och / eller Finasterid (Propecia) till hands för din cykel. Anadrol cykel

Detta är definitivt inte en bra steroid för kvinnor

Orala steroider som Anavar, Primobolan och Winstrol kan vara relativt säkra val för kvinnor. Men är Aandrol verkligen inte ett bra val för damer eftersom det kan orsaka några allvarliga virilization (utveckling av manliga könsegenskaper). Som ni kanske vet, kan virilisering biverkningar av steroider inkluderar akne, klitoris utvidgningen en djupare röst, ansiktshår och ökad kroppsbehåring. Så om du är en kvinna som vill ha en bra start på ett könsbyte, bör du undvika problem med Anadrol.

Oxymetholone kan stänga ner dig, minska antalet spermier

Alla anabola steroider kan undertrycka din naturliga (endogena) testosteron produktion och leda till att du lider av låg libido och letargi. Däremot kan Anadrol slår dig på två fronter eftersom det inte bara dämpar endogena testosteron, utan också minskar din spermier (15). Detta är anledningen till post-cykel behandling (PCT) är så viktigt efter att ha använt Drol så att du återställa hormonnivåer tillbaka till det normala. Du kan också överväga att använda humant koriongonadotropin (HCG) för att öka din testosteron mot mitten och slutet av en cykel (16).

Anadrol är hårt på dina lipidprofiler

De flesta orala anabola steroider är hårt på dina lipidprofiler, och Anadrol är inte annorlunda i detta avseende. Oxymetolon både undertrycka HDL (goda kolesterolet) och öka LDL (dåliga) kolesterolet. Detta är verkligen inte bra för killar i dålig kardiovaskulär hälsa, vilket är varför det rekommenderas att du har en låg kroppsfett procent innan du använder Anadrol (eller någon steroid). En av de värsta fall som rör Drol såg en 41-årig kroppsbyggare lida både hjärtinfarkt (avbrott av blodflödet till hjärtat) och renal (njure) infarkt (17).

Anadrol kan leda till större storlek och styrka ökar än Dianabol

Två av de mest jämfört orala steroider är oxymetolon och Dianabol (alias Dbol) eftersom de är båda mycket effektiva bulk droger. Som ni kan se i denna Anadrol vs. Dbol debatt, det finns positiva och negativa till att använda båda föreningarna.

Men generellt sett, oxymetholone leder till något större storlek och styrka när det tas under samma tid som Dbol.

Hursomhelst, men du kan inte gå fel när man använder anadrol eller Dianabol för fyllnadsmedel ändamål.

Dbol orsakar mer håravfall och svullet ansikte

Ett annat område där Dianabol och anadrol är jämförbara är vätskeansamling, eftersom båda steroider leda till att du hålla vatten.

Men baserat på anekdotiska bevis, är en viktig skillnad att Dbol tenderar att göra ditt ansikte ser ”puffier.” En annan bieffekt som är starkare med Dianabol är håravfall, vilket skulle göra anadrol ett bättre val för dem predisponerade för detta problem.

Anadrol Steroid Fler Lever Giftigt

Ingen av dessa orala steroider är något att röra runt med när det gäller din lever. Men du kommer förmodligen att upptäcka att oxymetholone är mer levertoxiskt än Dianabol. För bevis för detta, titta bara på hur länge de flesta människor kör Dbol och Anadrol cykler; Dianabol vanligtvis pågå 6-8 veckor medan Drol vanligen tas för 4-6 veckor – med den starka förslag att nybörjare börjar på det lägre intervallet. Det bör dock tilläggas att bodybuilders tar större dagliga doser av anadrol när på cykel.

Dianabol biverkningar är lättare att kontrollera

Förutom att vara en lite mindre giftig, Dbol s östrogena biverkningar är lättare att bekämpa eftersom mer är känt om detta läkemedel.

En aromatashämmare kommer att göra underverk för att minimera potentiella gyno och / eller vätskeretention när du använder Dianabol.

Många bodybuilders använder fortfarande AIS och anti-progesteroner när du tar Anadrol också; men återigen, det är inte helt känt vad som orsakar Oxymetholone s östrogena biverkningar.

Dbol är en mer universell förening

Vare sig man gillar Anadrol eller Dianabol bättre är verkligen upp till den enskilde och deras personliga erfarenheter med båda läkemedlen. Dock verkar Dbol att generellt vara mer populär bland bodybuilding massorna.

Kanske en del av detta har att på grund av med historia köpa testogel på nätet
sedan Dianabol tungt används av storheter som Arnold Schwarzenegger och Sergio Oliva. Men Dbol är allmänt lindrigare på idrottarnas organ när de körs på säkra doser. Detta är inte att säga att Anadrol är inte värt att försöka, men med vissa kroppsbyggare som hanterar biverkningar ganska bra och upplever fantastiska muskeltillväxt.

somatropin online bikini bodybuilder buy somatropin meal plan for bodybuilders www bodybuilder com bodybuilding programs for beginners list of gym exercises with pictures pdf

admin Författare