Effekt av Anapolon på livet av en idrottsman och hans atletiska prestationer

Anapolon – är ett av de mest kraftfulla underground anabolics by william llewellyn steroider, utrustad med extremt hög anabola aktivitet med ganska reducerad nivå av androgener. Formeln Anadrol innehåller en molekylär bindning av den aktiva substansen oxymetolon, som på grund av deras egenskaper leder till ett antal positiva effekter, såsom stor muskeltillväxt på kortast möjliga tid, en ökning av kraften i prestanda, uthållighet, förutom den Anapolon viktigaste faktorn är de gynnsamma effekterna av Anadrol på lederna – lindra smärta, aktivera blod syntes av hemoglobin och erytropoietin.

Numera oxymetolon används flitigt runt om i världen i olika idrottsgrenar, och ofta ingår i steroidkurer för en uppsättning av muskelmassa på grund av sin höga effektivitet. På grund av den stora populariteten för ämnet, oxymetolon finns i Ukraina. Vi erbjuder en möjlighet som skulle köpa Anadrol i Kiev och anabolic steroids a question andra ukrainska städer. Många experter runt om i världen driva steroid som en mycket stark anabol agent för muskeltillväxt, men glöm inte att tillsammans med den höga nivån av aktiviteter ökar också toxiciteten hos steroid, är detta viktigt att veta om användningen Anadrol, men skulle inte sätta sig i riskzonen förekomsten av biverkningar.

Anapolon betydligt bättre yttrar sig i kombination med andra AAS, men det bör noteras att för att minska belastningen på levern, är läkemedlet inte önskvärt att ta med steroider med en 17-alfa-alkylgrupp. På att sådana steroider som Dianabol eller Strombafort det inte är nödvändigt att kombinera med Anadrol.

 

anapolon

Den största nackdelen med anapolonen är att den uppringda massan har förmågan att snabbt försvinna, så det finns två sätt utav denna situation:

  • Öka doseringen av läkemedlet, vilket nästan säkert kommer att leda till allvarliga biverkningar.
  • Efter att du tagit anapolon byter du till en annan anabolisk steroid.

Den förutsagda ökningen i muskelmassa i 1-1,5 månader kommer att vara cirka 10 kg, vilket är en ganska bra indikator för en genomsnittlig idrottare. Om detta resultat inte stöds isocaloric av att andra kemiska preparat tas, kommer den totala ackumulerade massan dock mycket snabbt. Jag måste säga att ingen typ av anabola steroider har så snabbt fall i styrka och muskelmassa efter tillträde.

Många tyngdlyftare byter till att ta ett annat läkemedel, för att undvika ett sådant dödligt fall i effektiviteten. Som regel växlar många människor till användning av injicerbar testosteron, till exempel på sustan eller tastenat. Oftast är mottagningen av anapolon kombinerad med användning av deca-durabolin.

Biverkningar

På grund av en rad olika kunder forskning och studier Anadrol har flera stora biverkningar som en följd av att ta emot oxymetholone tilldelats.

– Hepatotoxicitet. Den vanligaste biverkningen som rekommenderas under ta Kars att normalisera status och prestanda för din lever.
– Undersökningen progestin-aktivitet. Gynekomasti, högt blodtryck, vätskeansamling i kroppen. Det rekommenderas att ta anti-östrogener och Anapolon prolaktin blockerare.
– Ibland kan det orsaka diarré och försämra aptiten, för att framkalla en lätt illamående.
– Samt alla talare, som kan hämma syntesen av naturliga testosteron, som också kan ha en negativ inverkan på viktminskning efter kursen. Det är lämpligt använda Tribulus eller Gonadotropin under och efter kursen.

Med tanke på förekomsten av negativa effekter på kroppen rekommenderas oxymetholon att ständigt övervaka levern. Många patienter har järnbrist i blodet, så det är också nödvändigt Anapolon att ständigt övervaka blodets biokemiska sammansättning. Brist på järn kan leda till dödliga konsekvenser av idrottare som är benägna att drabbas av hjärta, njure och leversjukdomar.

I extremt sällsynta fall ledde användningen av detta läkemedel till utvecklingen av leverkreft, leukemi och till och med dödsfall av idrottare. Men sådana fall är Anapolon extremt complete bodybuilding guide sällsynta, det vill säga tillsammans med den kraftiga ökningen i styrka ökar muskelmassan i samma takt. Den genomsnittliga ökningen är 5-7 kg i 2 veckor. Dessutom främjar denna steroid ackumulering av vatten i musklerna, vilket gör musklerna ännu mer massiva och uppblåsta. Dessutom påverkar den ackumulerade vätskan positivt lederna, så tillväxten av arbetsskala och ökad intensitet av träning påverkar inte hälsan hos ben och ligament.

admin Författare