Fakta om en Anadrol: Biverkningar

Anadrol (Oxymetolon)

Av Bill Roberts – anadrol (oxymetholone) är mest sannolikt på andra plats efter Dianabol (methandrostenolone) som en bodybuilding anabola steroider. Dessutom har det haft stor medicinsk betydelse särskilt för behandling av anemi, och på senare tid för att hjälpa till att bibehålla muskelmassa i HIV-infekterade patienter. Medan många har ett subjektivt omdöme att Anadrol är en hård drog i form av biverkningar, medicinska resultaten och resultaten av många idrottare är helt annorlunda.

Stapling Anadrol med andra steroider

En intressant ytterligare fråga rör kombination av Anadrol med andra anabola steroider. För exmaple, lägga Anadrol till 50 mg / dag av Dianabol ger lite extra fördelen att en steroid cykeln; däremot lägga Anadrol till 50-100 mg / dag trenbolonacetat eller 60-80 mg / dag Anavar (oxandrolone) ger dramatisk förbättring. I detta dess stapling beteende är liknande till det av Dianabol, men inte med den för trenbolon. Troligen beror detta på att till skillnad från trenbolon inte oxymetholone binder inte starkt till androgenreceptorn, och de flesta av dess anabola effekt är sannolikt inte genomiskt förmedlad via AR.

 

Anadrol biverkningar

När det gäller hårda biverkningar ibland uppfattas i bodybuilding, detta huvudsakligen eller endast uppstår när östrogennivåerna är förhöjda.

 • Medan oxymetholone inte själv aromatize och inte har östrogen aktivitet, kan det vara så att det kan störa östrogenmetabolism.
 • Vare sig det är orsaken till problemet eller inte, hålla estradiolnivåer under kontroll håller Anadrol liknande biverkningar andra orala anabola steroider.
 • Estradiolnivåer kan hållas under kontroll antingen genom att använda en aromatashämmare såsom letrozol eller Arimidex.
 • Eller genom att begränsa användningen av aromatizing steroider såsom testosteron.

 

Anadrol och levertoxicitet

Den huvudsakliga biverkningen av oro är levertoxicitet, vilket är fallet för alla alkylerade orala anabola steroider. Detta kan åtgärdas enkelt genom att begränsa varaktigheten av användning till 6-8 veckor, kamagra och tillåter lämplig ledighet av läkemedlet efter varje användningsperiod. Eftersom levern regenererar snabbt, ofta räcker det med en tid av ens hälften av användningstiden. Emellertid, vilket gör att en lika stor mängd tid är mer försiktigt.

Per milligram verkar Anadrol mindre lever giftiga än någon annan alkylerade anabola steroider, men per mängd anabol effekt, verkar förhållandet toxicitet för anabol effekt liknande.

Andra biverkningar av oro är densamma som med andra anabola steroider i allmänhet, inklusive potentiell ökning av blodtryck och / eller hematokrit, försämring av blodfetter profil, prostataförstoring som kan vara tillfällig, och eventuellt främjande av acne och / eller manligt mönster skallighet, om de har genen för manligt håravfall.

 

Anadrol Doseringar

Typisk användning är 50-150 mg / dag. I vissa fall större doser, såsom 300 mg / dag används, men när lämpligen staplas med ett eller flera andra anabola steroider, ofta finns det lite ytterligare fördel från att överskrida 150 mg / dag.

 

Anadrol och kvinnor

Även om det är vanligt att bodybuilders att misstänka att Anadrol skulle vara ännu mer riskfyllda val för användning av kvinnor än de flesta anabola steroider, faktiskt det omvända är sant. Medicinskt, en gång per dag dosering av 50 mg / dag under långa tidsperioder har visat endast en måttlig hastighet av virilization problem. Samma verkligen kan inte sägas om Anavar, Dianabol, eller Winstrol (stanozolol.) Även om det inte nödvändigtvis tillräckligt för hög nivå kvinnlig bodybuilding konkurrens med dagens mått mätt, faktiskt är en sådan dos betydligt mer än vad som behövs av de flesta kvinnor för utmärkta resultat i att lägga muskel, förlora fett, och i allmänhet förbättra sina kroppar. Halv dos – 25 mg / dag, företrädesvis tas som uppdelade doser – är mycket effektiv och är så vitt jag vet den lägsta risk sätt att få denna grad av nytta anabola steroider.

Även 12,5 mg / dag i uppdelade doser kan vara oerhört effektiva.

 

Anadrol och Virilization

Detta är inte att säga, dock att vid även dessa reducerade doser finns det ingen risk för virilization. Som framgår av det faktum att vissa kvinnor med tiden utveckla ansiktshår och röst heshet helt enkelt från deras naturliga androgennivåer, är det möjligt för en enskild kvinna att vara på tröskeln till virilisering i första hand. I dessa fall, något tillsatt androgen, även oral DHEA tillskott kan utlösa viriliserande biverkningar. Så det måste förstås att existerar risk.

 

Anadrol riktlinjer

I korthet: Med hjälp av Anadrol, eller Dianabol, i kombination med injicerbara anabola steroider är en av de mest effektiva sätten att förbättra en steroid cykeln. Det är inte nödvändigt att använda både Dianabol och Anadrol samtidigt: vanligtvis endast en eller den andra väljs. Med rätt skötsel, biverkningar är i allmänhet mycket tolerabla och utgör en hälsorisk tillräckligt låg för att i allmänhet vara godtagbara bodybuilding standarder.

Oxymetolon är namnet på den aktiva ingrediensen i Anadrol. Anadrol är ett registrerat varumärke som tillhör Unimed Pharmaceuticals i USA och / eller andra länder.

VAD ÄR DET?

Anadrole återskapar effekten av oximetalon (känd som androl, en av de mest kraftfulla anabola steroider i existens) men utan biverkningar. Det ökar produktionen av röda blodkroppar, vilket gör att pendel mer syre till musklerna, fördröja trötthet och leverera enorma muskeltillväxt.

HUR DET FUNGERAR

Röda blodkroppar transporterar syre runt din kropp. När musklerna inte får tillräckligt med syre, sätter trötthet i och dina uteffekt droppar, sätta stopp för träningen. Att driva intensiv träning, musklerna behöver mer syre. Anadrole ökar produktionen köpa steroider av röda blodkroppar, vilket gör att mer syre kan transporteras till musklerna.

 

SAFE & LEGAL Anadrol Alternative

 • MEGA ökning av muskelmassan
 • SUPER Strength & Kondition
 • MASSIVA Pumpar
 • Snabb återhämtning
 • Inga nålar eller recept
 • Snabba resultat på mindre än två veckor
 • Gratis Worldwide Delivery

Denna extra muskel bränsle innebär att du kommer att bli starkare, mer kraftfull, och kunna räkna ut längre, vilket leder till snabb muskeltillväxt. Och eftersom syre spelar också en viktig roll i din återhämtning, kommer du att vara redo för nästa träningspass på nolltid.

Anadrole är raketbränsle för dina muskler, vilket ger mind-blowing pumpar och energi överspänning, så att du kan prestera bättre, återhämta sig snabbare och packa på några allvarliga vinster storlek.

 

admin Författare