Fat Burning tränings för män

I kroppsbyggnad är träningsprocessen uppdelad i två perioder. Den första syftar till att rekrytera muskelmassa, och den andra syftar till att uträtta reliefen. Särskild tonvikt läggs på fettbränningsutbildning, eftersom de är avgörande för utställningsstadiet för idrottare för kommande föreställningar vid tävlingarna. Det finns ingen överenskommelse om de mest effektiva sätten att bli av med överflödigt fett utan att skada den torrmassa muskeln, men det finns träningsprogram som låter dig pumpa lättnad vid torkning och inte förlora muskelvolymen.

De flesta idrottare som arbetar med kroppsbyggnad på amatörsnivå associerar torkperioden endast med hjärtbelastningar. Sådan träning sparar från subkutan fett, men behåller inte muskelmassan, måste nödvändigtvis kombineras med kraftbelastningen, fat burning. Erfaren kroppsbyggare på fettbränningsutbildningen tillgriper två kraftmetoder. En syftar till att stimulera produktionen av mjölksyra, och den andra är att arbeta med mycket vikt.

Utbildning för mjölksyraproduktion

Utbildning Mjölksyra och tillväxthormon, som har en kraftig lipolytisk (fettförbränning) och förhindrar katabolism (muskelförfall), är inbördes samband. Ju mer den första produceras, desto högre är hormonsyntesen. Detta förklarar lämpligheten att träna för syntesen av denna syra i kroppen under torkperioden.

Den största mängden mjölksyra produceras i kroppen när tillvägagångssättet som tas under träningen varar ungefär en minut, vilket kräver en ökning av antalet repetitioner som utförs per set. Till 20. En annan viktig nyans är pausen mellan de enskilda metoderna. Det kräver reduktion och bör inte vara längre än 30 sekunder. Dessutom kräver sådan träning övningsövningar för grupper av muskler som inte är placerade sida om sida, utan tvärtom långt ifrån varandra. Detta möjliggör produktion av mjölksyra i hela kroppen, och inte bara på en isolerad specifik plats.

En liten paus mellan enskilda uppsättningar, ett stort antal repetitioner för olika muskelgrupper (separerade från varandra) kan förbättra produktionen av mjölksyra. Detta leder i sin tur till en ökning av produktionen av tillväxthormon, och ökar därför fettförbränningsgraden under träning och hjälper till att hålla musklerna kvar.

Träning med stora vikter för muskelunderhåll

Träning Fat Burning på detta sätt är att föredra av många professionella idrottare. Detta tillvägagångssätt innebär att kaloriförbrukningen reduceras och att man arbetar med mycket vikt i gymmet. Ronnie Coleman bara två veckor före sitt tal vid Olympia-tävlingen, tog han upp 300 kg i träning. Johnny Jackson, som förberedde sig för att utföra på bodybuilding tävlingen i Toronto, deltog i powerlifting tävlingar.

Det finns många titeln idrottare som föredrar tunga året runt träning. De minskar inte belastningen antingen före prestanda eller under lågsäsong. De enda förändringar de gör i träningsprocessen ändrar kosten och introducerar en liten mängd kardio i träningsprogrammet Fat Burning och fortsätter att dra i stora vågar för att inte förlora musklerna.

Kardiallast

KardiallastRepresenterar en integrerad del av fettförbränningsträning. Aerob träning är nödvändig för att öka kaloriförbrukningen, aktivera lipolys (fettförbränning). Nackdelen med hjärtat är att med ökande varaktighet och intensiteten av aeroba belastningar börjar musklerna att brinna. Den optimala körtiden är en halvtimme. Kardiointensiteten bör vara låg. För att öka fettförbränningseffekten bör aeroba belastningar ingå i träningen för produktion av mjölksyra.

Program för fettförbränning övningar i en vecka

För att få maximal nytta av torkning är det nödvändigt att sammanställa en giltig veckoplan:

  • Måndag – tungviktsträning (bröst och rygg);
  • Tisdag – träning för mjölksyra och hjärtkärl i en halvtimme med låg intensitet;
  • Medium – utgång för återställning;
  • Torsdag – tung träning på dina fötter;
  • Fredag ​​är återhämtning;
  • Lördag – träning på mjölksyra + aerob träning i 30 minuter med låg intensitet;
  • Söndag är en vila.

Tillämpning av sporttillägg

Accelerera resultatet av fettförbränningstreningen möjliggör vissa tillsatser som stimulerar splittringen av subkutant fett och bevarar muskelvolymerna. Denna sportnäring innefattar fettbrännare, liksom BCAA-aminosyrakomplex kreatin. Den förstnämnda bidrar till att påskynda nedbrytningen av fetter, medan den senare hjälper till att förhindra katabolism Fat Burning. Vid köp av tillsatser måste du noga läsa produktens sammansättning. Det ska inte innehålla socker. Lägg inte till kompositionen av några ytterligare ingredienser för att förbättra smaken.

Sammanfattning

För att förbättra träningen på fettförbränning under torkning är det nödvändigt att kombinera alla listade metoder. Träning på mjölksyra kombineras bäst med aerob träning, vilket ger tid och styrketräning, vilket måste utföras 1-2 gånger i veckan, så att muskelmassan inte går förlorad vid fettförbränningsprocessen.

admin Författare