Kreatin på en kurs av steroider

Kreatin är en karboxylsyrainnehållande kväve. Kreatin främjar förbättring och stimulering av energimetabolism i muskel- och nervvävnaderna på cellulär nivå vilket gör att kroppsmassan kan rekryteras mycket bättre och bättre. Pharmodynamik som är inneboende i biologiskt aktiv kreatin, ger dessa substansegenskaper och verkan liknande androgener, bland vilka testosteron är den ljusaste representanten.

Anabola effekten av ämnet avslöjas maximalt när läkemedlet tas tillsammans med anabola steroider. Kvävehaltig karboxylsyra finns i en mängd olika snävstyrda produkter. De har inga biverkningar. Ett undantag är individuell intolerans. Negativa åtgärder kan uppstå vid överdosering av läkemedlet när intagsnormen är många gånger högre än den rekommenderade.

Hur man tar kreatin i en kurs av steroider

KreatinKreatin produceras i flera farmakologiska former – piller, pulver, tabletter. Användningen av denna förening möjliggör för att minimera antalet injektioner vid anabola steroider. Den dagliga dosen av en karboxylsyrainnehållande syra beror helt på varaktigheten av träningen och ålderens ålder. Det finns andra faktorer som påverkar mängden läkemedel som tas. Normen är vald för medicinska och individuella indikatorer, men bör inte överstiga 15 gram.

Att ta kreatin på kursen av anabola steroider Fat Burning, enligt manualen, är det nödvändigt med tanke på ålderskategori. Idrottare som är yngre än 22 år rekommenderas att använda inte mer än 3-4 gram, upp till 27 år – upp till 8, idrottare ålder, som har lång erfarenhet av utbildning, måste du ta mellan 12 och 15, mängder av drycken en eller två gånger om dagen i två -4 veckor. Dagskursen är uppdelad i lika stora volymer. Efter varje kurs gör en obligatorisk paus från 21 till 28 dagar.

Erfarna idrottare rekommenderar att du sparar ämnet i juice eller honung. Det finns idrottare som konsumerar kreatin med en bas av protein eller milkshakes. Båda regimerna är lika korrekta. Kolsyra med hög kvävehalt måste tas med stor mängd vätska.

Kontraindikationer till kreatinintag på kursen

Den höga populariteten hos kreatin i idrottsmiljön har lett till många studier av många vetenskapliga och medicinska centra. De har tillåtit att avslöja en positiv effekt, en negativ effekt, kontraindikationer för användningen av detta läkemedel.

Att konsumera kreatin i kroppsbyggnad rekommenderas inte tillsammans med steroider om idrottaren lider av följande sjukdomar:

  • störningar i centrala nervsystemet;
  • njursvikt
  • sjukdomar och abnormiteter i genitourinary systemet;
  • störningar i endokrina körteln och hjärtsjukdomar.

De negativa följderna av att ta en karboxylsyrainnehållande syra är minimala, men vissa idrottare kan uppleva följande biverkningar:

  • allergiska reaktioner;
  • skarpa hopp i blodtryck;
  • njursvikt
  • depression av nervsystemet
  • urinrörets patologi.

Dessa negativa effekter är sällsynta, men i sällsynta fall finns det.

Recensioner om kreatin på en kurs av steroider

kreatin i kroppsbyggnadPå olika resurser på Internet kan du läsa en hel del positiva recensioner kvar av lyftare, kroppsbyggare och andra representanter för kraftledningar, om hur effektiv samtidig administrering av kreatin och anabola steroider. Huvuddelen av ännu bekräftat att användningen av creatin i samband med anabola steroider ämnesomsättningen för att påskynda muskel kvalitet skalbar.

Bland det stora antalet positiva åsikter om kreatin finns också extremt negativa. Många negativa recensioner beskriver ofta mytiska berättelser om negativa åtgärder, men de är inte förknippade med kreatin, men med fel val av antingen tar steroider. För att inte skada deras hälsa, måste du ha riktigt bra kunskap om sport farmakologi mottagning, inte bara för att följa reglerna för användning av creatin.

admin Författare