Näring efter träning för viktökning

Perioden för muskelbyggnad kräver inte bara ett väl utformat program av aktiviteter utan också kompetent näring. Särskilt relevant fråga för idrottare är att välja produkter som är bäst tas efter avslutad utbildning, eftersom det rätta valet kan avsevärt påskynda massonabora. Det är nödvändigt att välja rätt förhållande mellan proteiner och kolhydrater, och även tid att ta sportnäring.

Kroppen som tränar utbildningen är utmattad och behöver omedelbar påfyllning av näringsämnen. Var medveten om att kvaliteten på den mat du äter spelar en avgörande roll, eftersom skadliga produkter, även de rika mycket kolhydrater och protein, främja en uppsättning av kroppsfett, inte muskelmassa. Ohälsosam mat reducerar åtminstone alla ansträngningar som idrottaren tillämpar under träningen. För att få maximal effekt från maten du äter efter mötet måste du kombinera de vanliga produkterna med sporttillskott.

Näring efter träning för en uppsättning muskelmassa

träning för en uppsättning muskelmassaStyrketräning kräver en viss tid efter examen. Börja inte äta under de första tio eller femton minuterna. Det är bättre att ägna den här tiden till avkopplande vattenprocedurer. Du kan ånga eller ta en dusch. Den första bör äta enkla kolhydrater i form av frukt, vilket inkluderar druvor och andra frukter.

Den första fullfjädrade måltiden, som de flesta idrottare anser och handlar, bör göras en och en halv timme efter slutet av sessionen. Denna måltid bör bestå av animaliskt protein och komplexa kolhydrater. Källan till den senare är sådana spannmål som havregryn, ris, bovete, pasta från hårda vete sorter. Som ett protein är kycklingägg, skaldjur, kött, mejeriprodukter bäst lämpade.

Vid slutet av intensiv träning måste idrottaren dricka så mycket rent dricksvatten som möjligt. Är efter träning rekommenderas inte i en timme, eftersom matsmältningssystemet fortfarande inte kan bearbeta proteiner och komplexa kolhydrater.

Sport näring efter träning

Att bygga muskelmassa så snabbt som möjligt är det nödvändigt att inte bara äta ordentligt utan också att tillgripa användningen av sportkomplex. De tillsatser som hjälper till att uppnå denna effekt är följande:

Kreatin

Det är den bästa sportnäringen som gör det möjligt för kroppsbyggare att bygga muskelmassa med naturlig träning. Fördelen med tillsatsen är inte bara hög effektivitet och effektivitet, men också att i jämförelse med andra komplex med ett liknande spektrum av verkan kostar kreatinmonohydrat mycket mindre. Användningen av denna sportnäring kräver noggrann övervägning av biverkningar och rekommenderade doser pharmasust.

Whey Protein

Sport näringDet är en utmärkt källa till både kolhydrat och snabb protein. Komplexet har en utmärkt balanserad aminosyrasammansättning, produceras i en lämplig form för mottagning och har trevliga smakegenskaper. Det är tillräckligt att konsumera en portion protein efter träningen för att få en märkbar viktökning. Kombinationen av detta komplex med kreatin kommer att göra resultaten ännu mer uttalade. En liknande tandem ger samma maximal som varje idrottare förväntar sig.

Gainer

Denna tillsats innehåller en stor mängd kolhydrater. Koncentrationen av detta näringsämne i komplexet är mycket större än proteinerna (proteiner). Komplexet är idealiskt för de idrottare som har problem med muskelmassan, inte har en förutsättning för en uppsättning övervikt. För att förbättra effekten av denna dryck rekommenderas det som vassleprotein att användas tillsammans med kreatin.

BCAA-komplex

Den innehåller tre essentiella aminosyror, som spelar en viktig roll för anabola processer. Dessa föreningar har viss effekt på muskeltillväxt, men de har störst betydelse för att förhindra katabolism, det vill säga de tillåter att bevara muskelvävnad. Dessutom aktiverar tillsatsen fettförbränningsprocesser och bidrar till ökad styrka. Det viktigaste, som i fallet med resten av sporten, är att noggrant läsa de rekommenderade doserna av antagning.

admin Författare