Oxymetholone: Funktioner av åtgärd, dosering och regimer

Funktioner

Oxymetholon 50 mg kan få mycket vikt på kortast möjliga tid. Upp till 15 kg per kurs. Men inte allt detta kommer att bli en muskelmassa. Anadrolon verkar på receptorerna av progesteron och östrogen och orsakar en stor ansamling av vatten. Och också öka mängden fett i kroppen. Ökar syntesen av kollagen i leder och ledband, som tillsammans med en uppsättning vatten förbättrar hela det muskuloskeletala systemet.

För att hålla resultatet, skrivet på en anapole, är det extremt svårt. Ibland uppstår återupprullning även vid en enkel övergång till lättare pharma-stöd. För att inte tala om fullständig avskaffande av steroider.

Doseringar

Anapolon oxymetholon 50 mg finns i form av tabletter, med en dos av 50 mg.

Som regel används doser från 50 till 200 mg per dag, dividerat med 2-3 doser (halveringstid från 7 till 15 timmar).

Överraskande är den terapeutiska dosen av anapolon mycket högre än sport och är 1-5 mg per kg vikt per dag! När du följer denna rekommendation bör en idrottsman som väger 100 kg ta upp till 500 mg av denna anabola (10 tabletter!) Per dag. Men även de mest hårda ”kemisterna” tar aldrig detta. Det finns bevis för att vid användning av doser 300 och mer mg / dag ackumuleras vatten mycket mindre och läkemedlet visar kvaliteterna hos en stark fettbrännare. Dessa doser bör dock behandlas med försiktighet, och det är mycket mer lämpligt att torka droger.

Kvinnor bör emellertid begränsa sig till att ta oxymetholon 50 mg anapolon per dag. Och överstiga inte kursens längd på 8 veckor.

Biverkningar

Anapolons huvudsakliga bieffekt är en stark ackumulation av vatten och som ett resultat en ökning av trycket. Även sådana pobochki som fientlighet, är irritabilitet (liknande PMS hos kvinnor) inte ovanliga. Köpa Oxymetalonekan orsaka minskad aptit och även illamående. När denna steroid tas, undertrycks produktionen av sin egen testosteron starkt. En annan anapolon har egenskapen att minska cellernas känslighet mot insulin, och det är inte rekommenderat att använda det för personer som är benägna att drabbas av diabetes.

Vi får också inte glömma att oxymetalon 17-a är alkylerad och därför giftigt för levern. Därför, om du använder anapolon i betydande doser eller din kurs varar längre än 8 veckor, är specialbehandling absolut nödvändig för att stödja levern i bra form.

I allmänhet är det uppenbart att det är en av de svagaste drogerna i sport och att effekten beror på höga doser, jämfört med anapolon med andra droger. Till exempel är 150 mg anapolon per dag för den anabola effekten (uppsättning torrmuskelmassa) och toxicitet för levern ungefär lika med 50 mg methandienon per dag. Således är oxymetalon svagare än metan med en faktor 3.

admin Författare