Oxymetholone för nybörjare: cykel och post-cykel behandling

Hepatotoxicitet

Oxandrolone är definitivt en hepatotoxiska steroid. Det bär inte den starkaste nivån av levertoxicitet hos anabola steroider, men det är starkare än de flesta. Detta beror på att det är en C17-aa anabola steroider. Alla C17-aa steroider är lever-, men nivån på toxicitet varierar stort mellan dem. På grund av denna steroid starka levertoxicitet, det är därför totala användningen måste begränsas (se administration avsnitt).

På grund av användningen, kommer de som kompletterar med Anadrol hitta sina leverenzymvärden ökar. En ökning av värden är inte ett tecken på skada utan snarare ett tecken på stress som kan leda till skador om ansvarsfulla metoder inte följs och stress får vara.

 • Korrekt dosering och varaktighet protokoll är viktigt när det gäller denna steroid.
 • Vidare är det viktigt individen undviker överdriven alkoholkonsumtion när komplettera med denna steroid.
 • Grund av levern stress sådan konsumtion kommer att orsaka.
 • I själva verket kommer de flesta tycker att undvika all alkohol som bäst under användning.

Om detta är ett problem och du komplettering för att prestandaförbättringar minns det finns ingenting på jorden som är så anti-prestanda som alkohol.

De som kompletterar uppmuntras också att begränsa deras användning över disk (OTC) läkemedel. Många receptfria läkemedel bär starka lever naturer, och den ökade stressen kan bli omfattande när den kombineras med Anadrol. Användningen bör begränsas till när endast absolut nödvändigt, bästa anabola för nybörjare. Om dessa regler kan följas, när användning upphör leverenzymvärden återgår till det normala och ingen skada kommer att ske. Som en sista anmärkning, bör Anadrol inte användas om levern är ohälsosamt.

 

Anadrol 50 Administration

Anadrol bär en aktiv halveringstid på ca 16 timmar, vilket kommer att kräva daglig administration av hormonet. De flesta män kommer att hitta en dosering av 50 mg per dag för 4-6 veckor för att producera fenomenala resultat. Användning bör inte överstiga sex veckor märke av någon anledning på grund av steroiden är levertoxicitet.

 1. Doser över detta märke kan inte rekommenderas.
 2. Inte bara är sådana doser farliga de har visat sig ha mycket liten positiv effekt av en ökande karaktär.
 3. Med de flesta anabola steroider ju mer du tar desto större resultat.
 4. Medan sidoeffekt risk ökar också, så gör resultaten.

Med anadrol har vi en steroid som vanligen har en mycket skarpare falloff punkt. Enkelt uttryckt, kommer doser över 100 mg per dag sällan ger resultat högre än 100 mg per dag. Vidare, sådana doser undertrycker ofta individens aptit, vilket inte är något du vill eller behöver när en massa vinner fas. De som kompletterar med 100 mg per dag uppmanas också att begränsa den totala användningen till fyra veckor.

Oavsett den totala dosering är det starkt rekommenderat att inga andra C17-aa anabola steroider används under Anadrol tillskott. Ingen C17-aa steroid ska användas under minst sex veckor efter användning upphör, med de flesta att hitta ännu mer tid i-mellan att vara det bästa alternativet.

Tillgång till Anadrol 50

Oxymetolon är en av de vanligast förekommande anabola steroider på den svarta marknaden. Emellertid är USA baserade märket Anadrol 50 sällan i svarta marknaden cirklar. Du kommer inte hitta en större steroid leverantör som bär denna version. Det enda sättet du kommer att få anadrol 50 är med ett recept eller från en person som säljer du hans recept baserade anadrol 50. När det gäller andra märken, det finns många högkvalitativa Oxymetholone märken på marknaden, men det finns en hel del förfalskningar som väl. Anadrolic (British Dispensary) och Anemoxic (Jinan Pharmaceuticals) är två välrenommerade varumärken, liksom turkiska Anapolon.

 

Att köpa Anadrol 50 Online – Varning:

Möjligheten att köpa Anadrol nätet är utan tvekan det enklaste sättet att köpa denna kraftfulla anabola steroider. Det finns till synes otaliga leverantörer av anabola steroider, och du kan enkelt hitta nästan alla märken du vill.

 • Men i USA ett sådant köp är olagligt.
 • Anabola androgena steroider klassificeras som Schema III kontrollerade ämnen och eventuella brott mot lagen bär med sig starka konsekvenser.
 • Medan många länder bär långt mildare lagar, många är lika stränga; extrem försiktighet rekommenderas.

På grund av karaktären av ett sådant köp, om du är att stanna inom säkerhet av lagen du uppmanas att besöka sponsor här på Steroid.com. Sponsorerna här på Steroid.com bära mycket effektiva anabola som lagligen kan köpas utan recept; de är mycket effektiva och inte utgör någon anledning till oro när det gäller att bryta mot lagen.

 

Anadrol 50 omdömen

Anadrol 50 är utan tvekan en av de mest kraftfulla anabola steroider på marknaden. Av alla anabola steroider finns på receptmarknaden kan det vara den mest kraftfulla av alla. Detta är inte en steroid för svag i hjärtat och är ingalunda en steroid som ska användas av en nybörjare prestationshöjande idrottsman. Som vi såg i bieffekt avsnittet kan Anadrol 50 bära en hel del potentiella biverkningar och du måste förstå hormonet liksom lämplig tillskott praxis innan du börjar en kurs. Men om detta är en anabol steroid du är redo att prova du kommer att finna sin förmåga att packa på muskelmassa är nästan obegripligt. Vidare, när det kommer till rå styrka och kraft, ger denna potenta anabola steroider en enorm punch.

 

oximetolon profil

 

 • Molekylvikt: 332,482
 • Molekylformel: C 21 H 32 O 3
 • Smältpunkt: 178-180C
 • Tillverkare: Syntex (Ursprungligen)
 • Utgivningsdatum: 1960
 • Effektiv dos: 100mgs (optimal)
 • Active Life: <16hours
 • Upptäckten Tid: upp till 8 veckor

För dem som vill ha mer Anadrol och har haft en positiv respons i en tidigare cykel, vilket innebär att de kunde kontrollera biverkningar, kan doser som når 100 mg per dag intervall övervägas. Detta kommer emellertid att i hög grad öka risken för biverkningar; försiktighet rekommenderas. chobani greek yogurt bodybuilding oral primobolan for sale bodybuilding diets plans

admin Författare