Oxymetholone: recensioner, dos och pris

Anadrol historia och översikt

Anadrol är känd (ibland bekant) som en av utmanarna för att vara den starkaste orala anabola steroider kommersiellt tillgängliga.

 • Den konkurrerar nära med Dianabol (Methandrostenolone), och steroidanvändande bodybuilding cirklar har alltid diskuterat vilken av de två är starkare.
 • Anadrol är varumärket och firmanamn för den anabola steroiden mer formellt känd som Oxymetholone.
 • Detta är inte att förväxla med oxandrolon, som annars är känd som Anavar.

Oximetolon är Anadrol 50. Anadrol är oxandrolone detaljer först släpptes 1959 [1]. Nästan omedelbart efter läkemedelsföretaget Syntex sålde Oxymetholone under namnet Anadrol-50 medan Parke Davis & Co tillverkas det också, även om de gjorde det under Androyd firmanamn. Efter sin första utgåvan på receptbelagda marknader, var Anadrol snabbt förskrivs och används för en mängd medicinska tillstånd som sträcker sig från geriatriska atrofi att bekämpa infektioner. Det mest uppmärksammade och populära användning som ett läkemedel, var dock vid behandling av anemi. Anadrol ordinerades här för att öka antalet röda blodkroppar och hemoglobinnivåer i anemisk individen.

 

Detta var på grund av Anadrol s förmåga att stimulera erytropoes vid en mycket hög hastighet

Även om alla anabola steroider uppvisar denna förmåga, Anadrol 50 förmåga att stimulera erytropoes överstiger långt att någon annan anabola steroider. I dessa fall har Anadrol visats i studier för att öka produktionen av röda blodkroppar med en faktor på 5 faldig.

Vad gäller dess allmänna effektivitet som en anabol steroid för muskelbyggande ändamål gäller studier har visat att det har utövat betydande anabola effekter på muskelödande AIDS-patienter, vilket får dem att faktiskt få 8kg vikt medan de som gavs en placebo inte bara gått ner i vikt utan också upplevt en ökad dödlighet. Det är av denna anledning som Anadrol brukar förskrivas nästan främst i denna dag och ålder för AIDS-patienter och muskelförtvining sjukdomar.

Kemiska egenskaperna hos Anadrol

Ny-100percent-banner-adrol2 copyAnadrol är härledd från dihydrotestosteron (DHT), som tillhör familjen av dihydrotestosteron (DHT) härledd anabola steroider. Detta innebär att Anadrol princip Dihydrotestosteron är modifierad. Andra föreningar som tillhör denna ”DHT familj” av anabola steroider inkluderar Winstrol, Primobolan, Masteron, Anavar, liksom flera andra som är alla derivat av moder anabola steroider DHT.

 • Den gemensamma faktorn i alla dessa DHT-derivat analoger är att, på ett eller annat sätt, är de alla modifierade
 • Аormer av DHT och därmed DHT kunde anses vara ”förälder” eller ”föregångare” hormon av dessa anabola steroider.
 • Anadrol en annan än dess förälder hormon DHT genom tillsats av en metylgrupp fäst vid den, samt en 2-hydroximetylen-grupp bunden till ett kol i den första cykloalkanring i steroidstrukturen.
 • De här ändringarna Anadrol att förbli aktiv i muskelvävnad, som är där dihydrotestosteron normalt skulle göras inaktiva genom dess reduktion till andra metaboliter när det träder muskelvävnad.

Det enzym som ansvarar för att göra detta till Dihydrotestosteron, som är närvarande i stora mängder i muskelvävnad, är 3-hydroxisteroid-dehydrogenas. Med nämnde kemiska modifieringar, innebär detta enzym inte interagera med Anadrol. Detta gör det möjligt för Anadrol att vara starkt aktiv i muskelvävnad, och lånar ut till dess mycket stark styrka. Anadrol besitter en anabol rating på 320 (lite mer än 3 gånger starkare än testosteron, med dess anabola rating på 100). Det har också bestämts att Anadrol också besitter reducerad androgen styrka jämfört med den för testosteron, där Anadrol 50 innehar en androgen graderingen 45 (jämfört med Testosteron s androgen graderingen 100).

En av de unika och mystiska egenskaper som uppvisas av anadrol är att även om det är ett derivat av DHT, besitter det en mycket hög nivå av östrogen aktivitet. Det är oftast känt att DHT-derivat anabola steroider bör inte omvandlas till östrogen via enzymet aromatas och därmed framkalla några östrogena effekter, men detta är mycket annorlunda med Anadrol.

Anadrol är väl känd för att orsaka vätskeansamling, uppblåsthet

Gynekomasti, och andra östrogena effekter på kroppen, även om det inte konvertera till östrogen. Man tror att anadrol själv fungerar som ett östrogen i vissa vävnader. Detta kommer att utökas ytterligare på och diskuteras senare, men det är absolut nödvändigt för alla potentiella användare att förstå att först och främst att även om Anadrol är ett DHT-derivat, kommer man inte att uppleva de magra hårda vinster typiskt sett med DHT-derivat. Anadrol 50 är ökända för sina östrogena effekter som inte kan bekämpas med aromatashämmare på grund av sin oförmåga att konvertera till östrogen.

Anadrol är ett oralt aktiv anabol steroid, vilket innebär att det har varit C17 alfa alkylerade så att den anabola steroiden att göra den första passera genom levern utan att lida förstörelse genom metabolism i levern. Anadrol emellertid är mycket väl känt för sin mycket hårda levertoxicitet, som kommer att förklaras mer i detalj inom kort. Anadrol kemiska modifieringar och kemisk struktur (inklusive dess C17 Alpha Alkylering) gör det mycket motståndskraftig mot lever nedbrytning (metabolism i levern). Ju större motstånd ett ämne måste lever sammanbrott, desto mer toxicitet och belastning på levern upplevas – och anadrol är ökända för sin levertoxicitet, och kanske betraktas som den mest lever giftiga orala anabola steroider konventionellt tillgängliga.

Anadrol biverkningar

Anadrol är ett oralt aktiv C-17 alfa alkylerade anabola steroider, och som sådan, uppvisar den levertoxicitet och negativa effekter där levern är berörda.

 1. Anadrol är, i själva verket den värsta gärningsmannen för detta bland alla kommersiellt tillgängliga anabola steroider.
 2. Det är sannolikt mycket möjligt att detta har varit överdrivna bland bodybuilding samhället, men det bör ändå tas på största allvar köpa steroider sverige.
 3. Intressant nog, Anadrol 50 har en kemisk modifiering som faktiskt är tänkt att minska levertoxicitet.
 4. Verkligheten är dock att Anadrol fortfarande höjer leverenzymmarkörer vid användning som visats i studier med HIV och AIDS-patienter.

Det är därför mycket rekommenderas att begränsa Adrol till cykellängder som inte är större än 4-6 veckors användning, och att komplettera med massor av beprövade leverstödföreningar nebido köpa.

gym for bodybuilding steroid websites bodybuilding.com fat burner

admin Författare