Peptider i kroppsbyggnad

Idag kommer vi att prata om peptider och deras roll i sport. Vilka peptider är, peptider i kroppsbyggnad varför de behövs, om det finns kontraindikationer för deras användning – du kommer lära dig allt detta från artikeln.

De flesta människor i den moderna världen föredrar att leda en hälsosam livsstil. För idrottare är aktiva assistenter olika typer av sportnäring, anabola steroider. Om anabola droger är förbjudna enligt lag, kan läkemedel med liknande verkan som inte har ett förbud lösa många problem och bidra till att uppnå målet. Det handlar om peptider.

Vad är peptider?

Dessa är naturliga eller syntetiska ämnen som består av aminosyror. Alla kan välja sin egen variation av föreningar för att reglera denna eller den funktionen hos organismen. Oftast används peptider i kroppsbyggnad för att bygga muskler och bli av med överflödiga fettavlagringar.

Peptider i kraftöverföring är ett utmärkt alternativ till steroider. Ett sådant ämne är ganska svårt att upptäcka under dopkontroller vid tävlingar, eftersom halveringstiden är ganska liten här. Peptider utsöndras snabbt och snabbt från kroppen. Dessa tillsatser kan öka sportens prestanda väsentligt.

peptider

Egenskaper hos peptider

Peptider kan köpas fritt, utan rädsla för straffrättslig bestraffning. Dessutom är cykeln av att ta dessa droger ganska överkomlig, jämfört med anabola steroider.

Efter att ha gått in i kroppen, väcker peptider produktionen av hormoner som är ansvariga för vissa kroppsfunktioner. Hormoner börjar produceras omedelbart efter peptider i kroppsbyggnad administrering av läkemedlet, medan vid denna tidpunkt den maximala effekten. Representanter för en av peptidsorterna utför frisättningen av hormoner i blodet, inte i taget utan genom att stärka toppfaserna i kroppens aktivitet.

Som du kan se är betydelsen av peptider för idrottare som deltar i tävlingar ganska viktiga. Detta är billigt, och det är omöjligt att spåra mottagningen för dopkontroll. Dessutom ger peptider enorma resultat när kroppen når ett naturligt maximum.

I grund och botten tas dessa droger av dem som engagerar sig i ”järn” sport. Powerlifting och bodybuilding tillhör denna kategori. Peptider, liksom doser av dessa läkemedel, väljer läkare-specialister individuellt för varje idrottsman.

Effekt av peptider på kroppen

 1. Peptider initierar cellreparation och föryngring. Med hjälp av peptider avlägsnas peptider i kroppsbyggnad sönderfallsprodukterna snabbt från kroppen, vilket innebär att livslängden ökar.
 2. Komplex med peptider hjälper kroppen att inte underminera negativ påverkan av en ogynnsam ekologisk situation. Sådana komplex kompenserar skadan från redan existerande dåliga vanor.
 3. Peptider i kroppsbyggnad väsentligt accelereras efter rehabilitering av sjukdomar och skador.

Peptider i sport

Peptider är stimulanser av utsöndringen av sitt eget tillväxthormon. Detta läkemedel kompletterar bristen på detta hormon, förutom det har en kraftfull anabole och fettförbränningseffekt.

Tack vare detta kan kroppsbyggare uppnå oöverträffad framgång. Efter att ha tagit detta läkemedel ökar ditt eget tillväxthormon med två eller till och med sex gånger, Anapolon. Allt beror på människokroppens individuella egenskaper. 

Injektioner av HGHP-6 ökar nivån på det naturliga tillväxthormonet och förbättrar alla effekter som åtföljer denna peptider i kroppsbyggnadprocess. De som tar botemedlet, återhämtar sig snabbare efter belastningen, sover bra och lider inte av överträning. Dessutom behöver sådana idrottare inte en strikt diet för att bibehålla en låg procentandel av fett.

Peptider accelererar ämnesomsättningen och ökar aptiten, vilket är mycket viktigt för en uppsättning torrmuskelmassa. Efter att de får lägre peptider i kroppsbyggnad kolesterolhalten och glukosnivåer, föryngrar kroppen, vilket ökar dess motståndskraft mot olika typer av infektioner.

Arbeta på lättnad under bodybuilding sessioner, peptider kommer att vara en utmärkt assistent för snabb resultatuppnåelse. För tyngdförlust-solo tas inte detta läkemedel eftersom det ökar aptiten. Därför är det mer lämpligt att använda det i fall där målet är torrmuskelmassa, snarare än den vanliga viktminskningen.

Peptiden GHRP-6 är perfekt kombineras med en konventionell sport nutrition, exempelvis aminosyror, GABA , ZMA, BTSAA.

Positiva effekter:

 • hållfasthetsindikatorer ökar;
 • muskulaturen växer;
 • fettavlagringar brinner;
 • ökad lättnad;
 • immuniteten ökar;
 • förstärkta ben
 • levern är skyddad.

Biverkningar:

 • Ibland klåda är möjligt på injektionsstället. Detta är typiskt för alla peptider i kroppsbyggnad.
 • En signifikant ökning av aptiten är en av biverkningarna. Så de första veckorna kan det störa idrottare, men då passerar allting. Hur som helst är det här hur de erfarna användarna av drogen berättar.

Hur man tar peptider

För att uppnå maximal effekt bör du hålla dig till en daglig dos på 1 till 3 μg per 1 kg kroppsvikt. Om du anger en lägre dos, kommer det inte att finnas någon signifikant ökning av tillväxthormonet i kroppen. Om doserna är överdrivna kommer ingen ökning av utsöndringen av tillväxthormon.

När läkemedlet administreras subkutant ökar koncentrationen av tillväxthormon blixten snabbt – det tar ungefär en halvtimme. Därefter minskar den inom fyra timmar till sitt ursprungliga värde. Därför är intervallet mellan injektioner lämpligt klockan 4.

Dosering kan endast ordineras av en läkare, du borde inte göra det själv. I annat fall kan det finnas negativa reaktioner från alltför stort intag av läkemedlet eller dess otillräckliga administrering. Peptider i kroppsbyggnad kräver anslutning till kost och motion. Detsamma gäller för resten.

GRF-peptiden (1-29)

Preparat från denna grupp verkar direkt på hypofysen, även om de endast visar aktivitet på en låg nivå av somatostatin i blodet. Sermorelin är ett säkert och effektivt hjälpmedel för att bygga muskelmassa. 

Läkemedlet är tillgängligt till ett pris, före användning, glöm inte att studera instruktionerna som följer med paketet. Denna peptid stimulerar produktionen av tillväxthormon med sin egen organism. Detta är den säkraste peptiden i denna serie.

Peptider i kroppsbyggnad och träning används vid massamöten och för förberedelser för tävlingar på vilket stadium som helst. För att förhindra åldersrelaterade förändringar är det lämpligt att använda ett botemedel mot män och kvinnor över 40 års ålder.

Banan av peptider GRF (1-29)

I princip föreskrivs en dos på 100 till 200 μg. Injektioner utförs intramuskulärt eller subkutant 1-3 gånger per dag. För att få maximal effekt kan du använda produkten i kombination med GHRP-6 eller GHRP-2. För att förbereda en lösning för en prick, lösa peptiderna i en eller två ml vatten för injektion.

Injektionerna görs bäst femton minuter före måltiden, eller efter slutet av sessionen. Och ändå lämpliga injektioner strax före sängen. Cykelvaraktigheten är från en och en halv till tre månader. I vilket fall som helst bör doseringen peptider i sportoch antagningsförloppet samråda med en läkare. Endast han kan ordinera den korrekta dosen och varaktigheten av cykeln.

Åtgärd GRF (1-29):

 • snabb och signifikant tillväxt av muskelmassa
 • reduktion av fettvävnad;
 • förbättring av benvävnad;
 • ökad immunitet
 • förbättring av de inre organen.

Hur man tar GRF (1-29)

Innan du börjar bereda injektioner, se till att pulverflaskan har rumstemperatur. Sätt in injektionsvattnet i flaskan på ett sådant sätt att det strömmar ner i stenochambrarna. Lös upp pulvret genom att göra rotationsrörelser. Skaka inte flaskan.

Klarlackad lösning för injektioner kan förvaras i 8-10 dagar i kylskåp. För att öka hållbarheten upp till en månad är det nödvändigt att byta injektionsbakteriostatiskt vatten. Frys inte den färdiga lösningen för injektion.

Peptid CJC-1295

Ett annat namn för detta ämne är Somatokrinin. Det är en analog av GHRH, ett stimulansmedel för framställning av tillväxthormon. Somatokrinin har en föryngrande effekt – för detta är det peptider i kroppsbyggnad tillräckligt att ta medicinen en gång om dagen före sänggåendet. För anabola ändamål görs vanligen upp till tre injektioner per dag. Med en enda administrering av detta läkemedel ökar nivån av tillväxthormon flera gånger.

Åtgärd CJC-1295:

 • energi ökas;
 • benbrosksystemet stärks och återställs;
 • påskyndar väsentligt processen med fettförbränning;
 • stimulerar tillväxten av muskelmassa och styrka;
 • ökar immuniteten, det finns generell förbättring av hälsan;
 • organismen återställs snabbare efter lång fysisk ansträngning;
 • Att sänka åldringsprocessen, det finns en allmän föryngring av kroppen.
 • förbättrar hudförhållandena, rynkorna mjukas ut;
 • stärka ledband och leder
 • sömn förbättras.
Under ämnets mottagning känns det att musklerna svullnar – det här är typiskt för denna åtgärd.

Hur man tar CJC-1295

Injektioner görs subkutant eller intramuskulärt. Vid en tid injicera 1-2 μg per 1 kg kroppsvikt. Du bör utföra upp till tre injektioner om du vill uppnå en anabole effekt. Om målet är att föryngra kroppen, är bara en injektion tillräcklig.

Läkemedlet ska spädas i 1-2 ml speciellt injektionsvatten. Intervallet mellan injektioner ska vara 3 timmar. Den bästa tiden för förfarandet är perioden strax efter träningen eller före sänggåendet. Det är lämpligt och innan måltiden gör en injektion. 

Detta är en säker lösning, men den bör startas gradvis på grund av den eventuella individuella intoleransen hos ämnet. I det här fallet kan det uppstå yrsel eller illamående. Också med intolerans är huvudvärk av svag karaktär möjlig, och även svagt svullna leder. I sådana fall ska substansens intag avbrytas.

admin Författare