Pharmasust

En anabolisk och androgen steroid framställd av en moldavisk tillverkare under handelsnamnet Pharmasust 300 eller 500, eller 600 innehåller propionat, fenylpropionat, isokarpoat, dekanoat. På grund av testosteronestrar som ingår i läkemedlet, har Pharmasust en långvarig åtgärd. Detta minskar frekvensen av injektioner och minskar risken för smärtsamma känslor och tätningar från injektioner. Läkemedlets effektivitet motsvarar intaget av individuella steroider som ingår i dess sammansättning, med konsekvent tillämpning av varje.

Den aktiva beståndsdelen Pharmasust planteras på vattenolösliga oljor som finns i fettförrådet, tills sidokedjan av estrar slutligen sönderdelas. Följaktligen är ju mer komplexa och långa strukturen desto längre är substansen i kroppen. Varje enskild eter har en annan frisättningstid, så deras kombination garanterar också en långvarig verkan av läkemedlet.

Inverkan av upptagande

Injektioner av läkare har följande positiva effekt på idrottarens kropp:

  • Öka muskelvolymen. Snabb viktökning beror på ökad proteinsyntes.
  • Kataboliska processer stoppas. Läkemedlet dämpar produktionen av kortisol och tillåter följaktligen inte muskelfibrerna att sönderfallas.
  • Öka din uthållighet. Denna verkan av steroiden är baserad på en förändring i blodets kvalitativa sammansättning, när antalet erytrocyter ökar. Ju högre volymen röda blodkroppar desto högre hastighet och mängden syre transporteras till musklerna. Atleten som tar drogen ökar signifikant anaerob metabolism, och han får möjlighet att delta i rutinutbildning, men utan utveckling av laktat, såväl som oxidation av muskler.
  • Öka känslan av hunger. Aptit är en ytterligare stimulans för att bygga muskelmassa, för utan att stora mängder mat används, står vikten praktiskt taget stilla.

Pharmasust pharmacomPharmasust leder till en förbättring av kvävebalans och fosformetabolism, förbättrar libido och sexuell lust, tar en direkt roll i bildandet av könshormoner och sexuella sekundära egenskaper.

Hur man tar Pharmasust

Den optimala kursperioden varierar från tre veckor till en månad. Den exakta dosen och varaktigheten av injektionen beror till stor del på individens fysiologiska egenskaper, liksom erfarenheten av att ta sådana steroider och andra idrottsmedicin. Toppkoncentrationen av den mottagna blandningen från testosteronestrarna i blodet är cirka 15 dagar efter kursens start, ämnesomsättningen.

Doseringen av steroiden Pharmasust är variabel. På en vecka kan du ta mellan 250 och 750 mg. Injektioner görs sällan. En injektion är tillräckligt en gång varannan vecka. Om dosen tas maximalt administreras blandningen två gånger. Kvinnor som deltar i sport, är detta läkemedel inte rekommenderat.

Biverkningar

De vanligaste negativa fenomenen på grund av läkemedlet inkluderar en fördröjning i kroppen av överskott av vätska och en ökning av fettlagret. Om du tillsammans med Pharmasust använder sådana antiestrogener som Clomed eller Tamoximed, minimeras risken för biverkningar. Man bör komma ihåg att med ökad dosering av steroiden ökar behovet av östrogenresponsblockerare. Mot bakgrund av en signifikant ökning av den rekommenderade dosen kan akne uppträda, det kan vara antingen ökad hårtillväxt eller skallighet.

Recensioner om Pharmasust

En blandning av testosteronestrar har varit relativt populär på marknaden för sportfarmakologi under lång tid och är populär, så det finns en hel del recensioner om drogen. Idrottare skriver om apotekarens höga anabola aktivitet. Som noterat av erfarna idrottare, för kursens gång får de ca 5-12 kg och nämner också att individerna av uthållighet och styrka ökar betydligt. Idrottare med olika träningsnivåer noterar blandningens höga effektivitet från testosteronestrar, men betonar vikten av att ta antiöstrogener på banan kreatin. Detta förhindrar utveckling av biverkningar. date a bodybuilder equitest 400 veg food for bodybuilding

admin Författare