Stor och fruktansvärd oxymetholone

Han kallas den mest kraftfulla av orala steroider, hans legender är sammansatta av hans makt. Han över natten kan förvandla musklerna till en vanlig köpa oxymetholone besökare till gymmet i avund av sina kollegor i träning. 

Han är bara ett monster. Den kan inte ta mer än tre eller fyra veckor i rad, det kan döda dig, vänd ut och in din lever, är dömt att en långsam men oundviklig döende. Ja, och muskulaturen, byggd med hjälp – bara vatten. Den kommer att försvinna utan spår, så fort du slutar ta det.

köpa oxymetholoneDet handlar om samma anabola steroid. Hans namn är köpa oxymetholone; kroppsbyggare, han är bättre känd under namnen ”anadrol”, ”anapolon” eller ”androlik”. Oxymetholone grundades 1960 i Mexiko, men det var först släpptes i stora mängder under samma år det amerikanska företaget Syntex under ”Anadrol 50” märke. Det ursprungliga syftet med denna steroid är att hjälpa till att övervinna anemi som inte svarar på behandling på andra sätt. Men för detta ändamål innebär bättre snart konstaterades och köpa oxymetholone migrerat till arsenal av ”kämpar för att bygga den perfekta kroppen” och andra idrottare, brottsbekämpande myndigheterna. Men utan medicinsk tillämpning var detta läkemedel inte långt. Nu används den i aggressiv terapi som hjälper till att övervinna förlusten av muskelmassa hos patienter med humant immunbristssyndrom. Men om allt i ordning.

Titta på strukturen i oxymetholons molekyl, det liknar något strukturen av stanozolols molekyl. Och här och där var de största förändringarna gjorda i ringen. Och det var gjort för att förhindra att steroiden smakades. Målet uppnåddes – oxymetholon var inte mottagligt för aromatas.

Tyvärr är inte allt så bra – det visade sig att oxymetholon visar mycket signifikant progestogen aktivitet. Huruvida detta beror på egenheter av viagra oral gelé dess struktur, om han har förmågan att förvandlas till det kvinnliga könshormonet progesteron, men faktum kvarstår att användningen av denna steroid åtföljs av alla ”charm” arom process köpa oxymetholone.

Och för övrigt är situationen ännu värre än i fråga om ett smakämne – antiöstrogen här hjälper inte alls. Emellertid kan effekten bli kraftigt reducerad om de tas tillsammans med oxymetholone stanozolol – denna steroid är, som ni redan vet, progesteronantagonist.

Oxymetholon omvandlas inte till dihydrotestosteron, utan uppvisar hög aktivitet i huvudets hud. Konsekvensen av sådan aktivitet är som regel håravfall. Det ursprungliga syftet med oxymetholon – behandlingen av anemi – har gett honom förmågan att öka antalet röda blodkroppar signifikant – röda blodkroppar. På grund av detta, när läkemedlet ökar blodtillförseln till musklerna, känner idrottaren den enorma effekten av ”pumpning”. När det gäller androgenreceptorer är aktiviteten hos oxymetholon extremt låg, det har nästan förmågan att stabilisera dessa receptorer.

Den mest ursprungliga egenskapen hos oxymetholone är dess medicinska dosering: idrottare, även den mest ökända ”hardcore”, ta den i mindre än rekommenderade! Ta en titt på bruksanvisningen för läkemedlet: ”Ta 1-5 mg per 1 kg vikt.” I praktiken innebär det att en vanlig en-kilo ”rulle” borde kasta sig i sig från två till tio tabletter1 av en steroid dagligen! Tja, två är normala. Men tio! Även professionella idrottare förbrukar inte mer än tre eller fyra.

Och om halveringstiden för drogen, det vill säga tiden efter vilken endast hälften av det aktiva ämnet förblir i blodplasma. För oxymetholon är denna period inte exakt känd, det uppskattas att den ligger inom intervallet 7 till 15 timmar. Så mottagningen av drogen är bättre uppdelad i två lika stora doser och tas på morgonen och på kvällen innan du lägger dig.

Tvärtemot vad många tror att köpa oxymetholone är kanske den mest ”kraftfulla” steroid effekter av användningen är jämförbar med effekten av användningen av methandrostenolone – både steroid ungefär lika prestanda, båda har en mycket dålig förmåga att stabilisera androgenreceptorn, men distinkt icke-iska aktivitet . Ett fall då en idrottsman, tillämpa två tabletter oxymetolon per dag under fyra månader och ”sittande” enbart på denna drog, ökade sin vikt från 84 till 92 kg. Efter avskaffandet av steroid förlorade han 3,5 kg vikt – har lämnat vattnet kluster som när de används oxymetholone ensam är osannolikt att någon kommer att undvikas, och 4,5 kg med honom att stanna för evigt. Men det är inte så mycket att fyra och en halv kilo för fyra hela månadens träning.

Men detta är om du använder oxymetholon som den enda steroiden i cykeln. I kombination med andra droger, är samma testosteron kraften av dess effekt avsevärt ökad. En typisk daglig dos av oxymetholon som används av utländska professionella idrottare lämnar 50-200 mg, d.v.s. 1 -4 tabletter. Förresten, i kombination med en ”mjuk” steroid som Primobolan är oxymetolon mycket blygsamma, inte tvinga tänka på vad Biverkningar av dess tillämpning.

Eftersom jag rörde biverkningar, tala om myten №2, som kallar oxymetholone kanske den farligaste av alla närvarande befintliga anabola steroider. Såvitt jag förstår är denna myt beror på en födelse från kroppsbyggnadens historia. Då idrottare vädjade till kliniken klagar över smärta i övre högra kvadranten, läkarna undersökte honom och diagnostiseras gepatokletochneya carcinoma, med andra ord – levercancer. Som det visade sig, tog desperat man två tabletter oxymetolon per dag utan avbrott för 5 år (!). Kanske därför att han skulle bli nominerad till Charles Darwin Award, tilldelas för den mest galna död, men misslyckades han – tumören var godartad och togs bort framgångsrikt. Den misslyckade kandidaten fortsatte att leva vidare. Av patologiska fall av oxymetholone bör att när idrottaren under två månader tog 14 (- ett absolut rekord) tabletter av läkemedlet dagligen. Lyckligtvis var inget ont för honom det visade sig inte, men jag skulle inte rekommendera att upprepa sin erfarenhet till någon annan.

oxymetholoneNär det gäller praxis köpa oxymetholone, som jag nämnde ovan, hjälper framgångsrikt för att förhindra muskelförlust HIV-infekterade patienter, inklusive AIDS. En undersökning av patienterna som behandlades med 100-150 mg oxymetholone dagligen utan avbrott i 30 veckor inte spela om de har någon form av biverkningar var även virilization fenomen (bland patienterna var kvinnor). Det fanns inga kränkningar i levern. Så i sig bör oxymetholon allokeras till ”mjuka” steroider3.

Man tror att köpa oxymetholone – en ”steroid dåligt humör”, i motsats till methandrostenolone, vilket är precis det motsatta – ”steroid gott humör” I själva verket kan användningen av oxymetholone orsaka en känsla av trötthet och sömnighet, men de är inte uttalas alls, och även då endast om steroid används ensamt.

Det verkar i före introduktion förberedelse köpa oxymetholone, på grund av dess tvivelaktiga ”experiment” med vatten, det finns ingen plats. Men inte allt är så enkelt.

Jag känner till fall när den sista etappen av utövandet av idrottare för tävlingen hölls uteslutande på oxymetholon och stanozolon.

Den senare i detta fall hjälper bara till att undvika onödig ackumulering av vatten. Själv köpa Oxymetholone (1-2 tabletter) tas ofta på dagen för showen – det hjälper idrottaren att förbättra kärl och alltför uttorkad och platta muskler snabbt hitta den ”fullhet.”

Och i slutet av granskningen om vilka läkemedel som innehåller oxymetholon finns på vår marknad. Om produkterna från turkiska och koreanska tillverkare tidigare var dominerande, har situationen ändrats. Först kom på försäljningen ”Androlik-50” producerad av Thai British Dragon. Från konkurrenter är det med fördel olika pris, och kvaliteten på den här produkten är väldigt mycket hög. Hexagonala tabletter ”Androlika-50” innefattar, som namnet antyder, typiskt 50 mg aktiv ingrediens, har en blåaktig färg, och är packade i påsar av folie. Varje förpackning innehåller 20 tabletter.

Drug ”Anadrol” producerad av turkiska Abdi Ibrahim, i motsats till ”Androlika” traditionellt packade – i blister placerades i en kartong. Tabletter ”Anapolon” har en traditionell rund form och vit färg och innehåller åtminstone den traditionella 50 mg aktiv ingrediens. Tillbedjan av traditioner, tydligen i turkiska apotekare i blodet

Koreanska tillverkare (företaget Hang Seo), utan vidare, kallade sin produkt klart och tydligt – ”Oksimetolon.” På vår marknad är detta läkemedel inte hittat mycket ofta – orsaken till det är för högt pris. Tabletter innehållande alla samma 50 mg aktiv ingrediens är packade i små plastburkar. Varje burk, trots sin lilla storlek, innehåller 100 tabletter ”Oxymetholone”.

På marknaden finns ytterligare en produkt under varumärket ”Androlik-50”. Det produceras av det thailändska företaget British Dispensary. Tabletter av samma form som produkterna från företaget British Dragon har något annorlunda – en grön färg och förpackas i små plastburkar. Varje burk är förseglad med ett hologram – detta, enligt tillverkaren, bör skydda produkten från förfalskning. Tyvärr kan jag inte säga något om kvaliteten på apoteket Androlik. Varken bra eller dåligt.

Men jag kan säga om en annan, nyligen dök produkt. Efter British Dragon Pharmaceuticals sönderdelning i två företag fortsatte frisläppandet av de tidigare produkterna av en av dem, som helt enkelt kallas den brittiska draken. Samma som behöll det ursprungliga namnet gick i huvudet i utvecklingen och produktionen av produkter, koncentrationen av den aktiva substansen, som överstiger alla tänkbara gränser och är typiskt för det första för veterinärmedicinska läkemedel. Vad gäller oxymetholon i sig, som en följd av forskning, uppträdde en produkt med namnet ”Oxidrol”, varav varje tablett innehåller … 100 mg av den aktiva beståndsdelen. Om forskningen fortsätter och då kommer ojämn timme att visas på marknaden och tablettmonster, med en aktiv substansinnehåll på 250 eller 500 mg. bodybuilding gyms near me how much cardio should i do a day jim stoppani bodybuilding

admin Författare