Vad är resultatet av att använda Anapolon?

Farmakologiska parametrar Anapolon: oxymetholon avser den terapeutiska gruppen av anabola steroider, vars föregångare i kroppen är kolesterol. Detta medger att läkemedlet penetrerar fritt genom fosfolipid-dubbelskiktet, från vilken i princip cellmembranet utgörs. Som ett resultat försvinner ämnet in i cellen, där dess receptorer är belägna i cytoplasman eller kärnan. Därefter binder oxymetholon sig till dem och börjar processen med anabolism (det vill säga syntes) inuti cellen. C DNA som finns i en kärna steroids online, information om kodningen av ett speciellt protein (i detta fall, strukturell) överförs till budbärar-RNA och sedan, vilket lämnar kärnan i kompositionen speciellt konstruerade cellelement – ribosom inträder i grova endoplasmatiska retiklet, där den syntetiseras protein.

En annan viktig effekt av läkemedlet är dess förmåga att inducera effekter på benmärg hematopoetisk aktivitet genom att öka aktiveringen av faktor bildningen av hemoglobin och cellulära element – erytropoietin. Därigenom, det finns en ökning av hematopoes, vilket är den huvudsakliga terapeutiska effekten av läkemedlet när aplastisk anemi och benmärgsstörningar, som ligger i de rörformiga benen av det mänskliga skelettet.
Läkemedlet har viss anabol effekt på lederna, nämligen, det ökar produktionen av ledvätska tupplurar artikulär manteln, vilket har en positiv läkning buy testosterone online och symtomatisk analgetisk effekt vid sjukdomar i artikulära apparaten.resultat från anapolon

Om du missbrukar det här verktyget, som alla andra steroider, kan det finnas negativa konsekvenser. Men när är korrekt mottagning av anabola till kroppen kommer att ha ett positivt resultat:

1. Det kommer att bli en ganska signifikant viktökning jämfört med effekten av andra steroider. Han har en stor anabol aktivitet (320% av testosteron), om förtroende statistik och svar på läkemedlet. Därför kan du öka din muskelvävnad till 15 kg,

2. anabola läkemedel bra prestanda, så idrottaren kan skydda sig mot biverkningar, eftersom denna steroid har en ganska svag androgen aktivitet, och inte omvandlas till östrogen;

3.       Denna steroid ökar prestanda för styrka och uthållighet. Läkemedlet Oksimetalon bör köpa mer eftersom det kan förstärka effekten av andra hormoner och ökar graden av uppkomsten av denna effekt på kroppen.

Hur du tar detta verktyg utan användning av steroider?

Experter rekommenderar att ta denna medicin för män som är äldre än tjugo. Kurs entré förra månaden. Användning av läkemedlet kan inte vara längre än 6 veckor, eftersom det leder till negativa effekter på levern. För att beräkna priset på kursen får det behöver Anapolon veta rätt tid och dos (50 till 100 milligram per dag). Om du överskrider den rekommenderade dosen steroid experter buy steroids, kommer resultatet inte att förbättras och risken för biverkningar blir högre.

Under efter cykel behandling är nödvändigt att ta 30 dagar östrogen blockerare. Många experter rekommenderar att använda testosteron boosters för att återställa självgenererande hormon.

Kurs entré Oxymetolona med andra medel

Köpet av denna steroid i kombination med andra läkemedel ger en god effekt:

1. Ökningen i massa ger köpa Testosteron propionat, Primobolan Boldenone;

2. ökning kraft rates estrar av testosteron Anapolon och suspensionen stanozolol;

3. en gång om dagen när du behöver gå på scenen;

4.  bidrar till att uppnå en uttalad muskulatur.

Kontraindikationer är:
karcinom i prostata och bröst hos män;
nefrotiskt syndrom av njurskador med uttalat ödem och proteinuri, nefros
barns ålder.

admin Författare