Varför Anadrol-50 får missbrukas?

Köpa anadrol-nätet

De tidiga 1960-talet var heydey av anabola steroider utveckling, med lösare FDA reglering och ett ”vi kan göra det” attityd forskare arbetat febrilt för att skapa mer kraftfulla och effektiva anabola steroider. En av de super-stjärnorna i de gyllene åren av anabola forskning är Anadrol. Det var en av de första verkligt effektiva steroider som kan tas oralt.

Anadrol är väl känd för att producera världsklass anabola effekter, med många människor få 20+ lbs av muskelmassa i sina första cykler, men det är mycket levertoxiskt och östrogena som kräver en känslig balans mellan tillskott och andra åtgärder för att hålla under kontroll. Även om det kan vara mycket giftiga många bodybuilders svär vid deras massiva vinster i bulk och är villiga att riskera biverkningar.

Andra namn för Anadrol

Anadrol är det vanligaste namnet för föreningen Oxymetholone, och har blivit de facto-namn för själva läkemedlet. Det har också marknadsförs under namnet Anapolon. I den svarta marknaden namn som A-Drol, Ana, Anaidrol, Anadrol-50 och Ana är alla mycket vanliga i hänvisning till oxymetholone.

ANVÄNDNING AV oxymetholone

De första kliniska användningen av A-Drol var vid behandling av tillstånd såsom osteoporos och anemi, men som nya läkemedel utvecklades för dessa förhållanden användes för att behandla HIV-patienter, och även används i kampen mot undernäring i tredje världen. För prestandaändamål kroppsbyggare och idrottsmän använder Anadrol för snabba vinster i muskelmassa under sin bulkfaser.

BIVERKNINGAR AV A-Drol ANVÄNDNING

Även effektiv, anadrol bär med sig några av de mest våldsamma biverkningar av alla androgena steroider när missbrukas.

Gynekomasti – Bättre känd som mannen bröst som händer när testosteron / östrogen balans rubbas. Anti-östrogen läkemedel och post cykel behandling är absolut nödvändigt för att förhindra detta.

Högt blodtryck – som med många andra steroider Högt blodtryck är en livshotande biverkning.

Acne – Eftersom ANA har kraftfulla androgena effekter, är mycket vanligt i dess användare akne.

 

Priapism – erektioner som inte försvinner, och blir smärtsam kräver mekanisk dränering … (ja, det är så skrämmande som det låter) har varit kända för att vara orsakade av Ana missbruk.

Manligt håravfall – Den ökade hormonell belastning på kroppen kan allmänt kickstart skallighet processen.

Leverskada – anadrol kan vara mycket hepatotoxiska och långvarig användning kan vara förödande för levern.

Masculinization (kvinnor) – Ana kan orsaka allvarliga masculinization när de används av kvinnor även i små doser.

Hjärtbesvär – Den ökade stressen på kroppen från fortsatt ana användning kan sätta allvarlig hjärtsjukdom på bordet.

 

STEROID BUNTAR MED Anadrol

På grund av den enorma anabola och androgena effekter av A-Drol många använder det som en del av en extrem fyllnadsmedel cykel. I allmänhet den används i kombination med trenbolon, Dianabol, och Somatropin att packa på galen muskel bulk i en kort tidsperiod.

Om att få Anadrol

Utan ett recept det enda sättet att köpa anadrol nätet är att begå minst ett brott att få det på nätet. Off shore steroid köpmän i länder som Ukraina, Rumänien, och Singapore producerar Anadrol-50 tabletter som de säljer på nätet, utan någon rättslig tillsyn av säkerheten eller renhet.

 

GEMENSAM Anadrol 50 FRÅGOR

Var kan jag få Ana lagligt?

Med Ett recept från din läkare, annars finns det ingen rättslig eller säkert sätt att köpa Anadrol

För att förbättra din prestation, använder Anadrol i slutskedet, även känd som skärcykeln. Det bör noteras dock att inte alla kan använda det på detta stadium. Om du är kroppsbyggare, kommer intaget av denna steroid ger bra resultat.

Intaget av mindre doser hjälper till att enkelt kontrollera de skadliga effekterna. Viktökning kan vara långsam, men det är värt det och du så småningom kommer att nå dina mål med lämplig diet och lämplig utbildning.

 

Varför Anadrol-50 får missbrukas?

 

-För Det är en oral tillägg som ger stora resultat på mycket kort tid många människor vänja sig att använda den som en primär bulk steroid. Detta kan vara dödligt.

-Den Vanligaste dos av oxymetolon är en 50 mg tablett en gång dagligen under en fyllnadsmedel cykel.

Undvik användning av enbart anadrol. Även om du är säker på att få snabba resultat, är det troligt att effekterna kommer att försvinna lika snabbt som de kom. Lämpliga bass steroider för användning med anadrol inkluderar testosteron, nandrolon och trenbolon.

Steroid shorts: Anadrol från CrazyMass på Vimeo.

Finns det några juridiska ALTERNATIV TILL A-Drol?

Det finns inget lagligt sätt att få anadrol för bodybuilding i Amerika, och på grund av att vi har arbetat mycket hårt för att efterlikna effekterna av denna kung av anabola. Vi strävade efter att skapa en effektiv anabol tillägg som kan bidra till att öka vaskularitet, proteinsyntesen och muskel syresättning utan östrogena biverkningar som illegala steroider kan vara kända för.

Vad Dosering av Anadrol ska jag använda?

Våra A-Anolone är resultatet av detta arbete, och det har blivit en av de mest betrodda lagliga steroid alternativ till anadrol 50. Om du har använt det innan du vet precis hur effektiva A-Anolone kan vara, särskilt när staplas med D -Anaoxn och T-Bal 75.

Om du vill dela en översyn, en video rekommendation, eller dina före och efter resultat med oss ​​kommer vi gärna skicka gratis Kosttillskott som ett tack för din tid. Om du inte har provat A-Anolone se till att få tag i och dra nytta av vår enorma köp två få en gratis erbjudande, eller köpa en bunt och lägga till några A-Anolone för att öka dina potentiella resultat.

Även känd som Adrol 50, är ​​Anadrol en effektiv steroider används av idrottsmän och kroppsträningsfanatiker att förbättra sin viktökning och kroppsstyrka. Traditionellt används för att behandla anemi, Anadrol steroider bidrar till att öka produktionen av röda blodkroppar samt öka aptiten. Ändå deras användning har flera nackdelar inklusive störa naturliga produktion av hormoner och blodfett. Det kan också leda till vätskeretention steroidit och huvudvärk. Det är en av de största orsakerna till levertoxicitet. Om du tar det för att förbättra din aptit, inte för mycket av det eftersom du kan få den exakta motsatsen till de resultat du förväntat – aptitlöshet.

Effekter av Anadrol 50

Anadrol är ett av de mest kraftfulla och effektiva steroider används av kroppsbyggare. När du tar Anadrol piller, är du säker på att få resultat inom en kort period med betydande ökning i kroppen styrka. I själva verket är det troligt att få så mycket som £ 30 på bara en månad. På grund av vätskeansamling, kommer en del av det självklart vara vatten vikt. Anadrol är starkt östrogena och du kommer att behöva använda antiöstrogen, kombinera det med lämplig diet för att styra vätskeansamling.

När du ska använda Anadrol Steroid att öka din kroppsvikt

Köp Anadrol SteroidAnadrol arbetar snabbt. Därför, om du är en idrottsman som syftar till att förbättra din prestation, använda det under inledningen av den nya vikt vinner program eller när du är lågsäsong. Eftersom det är sekundärt steroid, snabbar upp vinsten medan långsammare steroider används med det i en stapel är ännu inte har några betydande effekter.

Om du är i mitten av cykeln och dina vinster blir stillastående, vilket är ganska vanligt, kommer att poppa Anadrol piller hjälper dig att plocka upp takten om än i långsammare takt än i början av cykeln.

Men inte använda den om du hade tagit med det i inledningsskedet. Eftersom anadrol har starka lever element, är mycket sannolikt att resultera i över belasta levern för mycket användning av det.

Men om du är nybörjare med steroiden, måste du noga titta på reaktionen av kroppen under användning. Du måste vara vältränad med en kroppsfett kasvuhormoni på mindre än 6 procent samt ha förmågan att kontrollera din kropp vatten. Det är regler som inte kan förbises. Om du gör, kan allt arbete och hårt arbete till spillo. Det sista steget i cykeln kommer att leda till en starkare kropp och långt mycket bättre fysiskt utseende så länge som det är ett korrekt sätt.

Anadrol Doser

Det är viktigt att förstå och granska dina kropp träningsmål innan man börjar på användningen av Anadrols. Dina mål fungera som en säker guide på hur mycket du kommer att vidta för att uppnå dem. Men kom ihåg att alltid hålla din säkerhet i åtanke.

Att välja rätt dos kan låta en sådan svår uppgift med alla inklusive internetexperter lockande dig att köpa anadrol nätet med olika åsikter. Men att hitta rätt dos är inte komplicerat. Anadrol tabletter är vanligt förekommande i 50mg paket. Antagandet är därför ett paket med 50 mg per dag. Ändå är detta recept inte alltid det bästa för alla. Vissa människor behöver inte förbruka hela paketet.

Om du är nybörjare, är du bättre att börja med 25 mg per dag dos som vanligtvis är en halv tablett. Detta recept är mycket säkrare med färre biverkningar. När du väljer allamericanpeptide att köpa anadrol, kom ihåg att ta dess biverkningar beaktas. De omfattar förekomsten av högt blodtryck och kolesterolvärden. Dessutom är det mycket hepatotoxisk. bikini bodybuilder

admin Författare